ملیکا__۸۰ مدیر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 18273 عنوان بچه ها حستون نسبت به مردای پرستار چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 5768 بازدید | 171 پست این حرفای که پشت سرشون میگن واقعیه؟همشون همینن یعنی؟🤕 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹 1403/02/10 | 23:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 18273 موفق باشی، خوشم اومد ازت مرسی مهربووون قربونت برم😍😍❤😘 به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹
مهربون۸۳سایتم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 1139 پرستاره؟🥺 نه پزشک😂 خدایا خودمو زندگیمو سپردم دستت خودت مواظبم باش
خاوردخت عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 4819 خب خداروشکر😂😁😍😍 واقعا منظور تو هم صبوری بود 🤣🤣واقعا از قشر صبور هستن خیلی کم آدم غیر صبور دارن اونم اگر واقعا خودش نخواد چند بار بخون چون من راجع به صبوری حرف نمیزنم 🤣🤣 به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم
ملیکا__۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 18273 واقعا منظور تو هم صبوری بود 🤣🤣 واقعا از قشر صبور هستن خیلی کم آدم غیر صبور دارن اونم اگر و ... دیگه دیررره برای این حرفامن تصمیممو گرفتم🤣چه صبور باشه چه نباشه🤣❤ به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد عجب از محبت من، که در او اثر ندارد غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤🩹