2777
2789
عنوان

میشه نظر بدین؟

108 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من یه مقدار طلا دارم، حدودا ۵۰میلیون، میخوام بفروشمش و نمیدونم کدوم نیازم رو الویت قرار بدم🥲

گوشی جدید و آیفون میخوام، دندونام رو باید درست کنم و ارتودنسی هم لازم دارن، از یه طرف دماغم هم زشته و به عمل نیاز داره، شاغل هم نیستم

الان میخوام بفروشمش و ۲۰-۲۵تومنش رو آیفون بخرم و با بقیش دندونام رو درست کنم و اگه کم اومد بقیش رو بابام هزینه کنه برا دندونام

بقیه میگن نه دماغت رو اول عمل کن، ولی برای اون دکترایی که من میپسندم باید کل پولم رو هزینه کنم و میترسم جای ارزون برم و دماغم بد شه، بابام هم حساسه رو عمل و میدونم گیر میده، و بنظرم الویت با دندونامه تا دماغ

از یه طرف دیگه میگم با یه مقدارش آنلاین شاپ میتونم بزنم، ولی میترسم ریسک کنم و کارم نگیره 

بنظرتون چه کنم؟ 

راستی نظرتون درباره آیفون ۱۱و۱۲ چیه؟دوربین و کیفیت و تفاوتاشون چیه؟ زشته الان۱۱بخرم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی دندونت درد بگیره دلت میخواد زمین و گاز بزنی از شدت درد ،نه غذا میتونی بخوری نه آرامش داری ،منکه اگه بودم اولویتم دندون بود چون سلامتی ارجعیت داره🦋

آخر صبر ،سبزه  
آیفون را بیخیال فقط به اندازه دندان هات بفروش اگه هم بابات هزینه دندون هات را میده طلاهات را نفروش

آخه چندین و چند ساله دلم آیفون میخواد

بابام هم برا دندونام اقدام نمیکنه و هی پشت گوش میندازه

وقتی دندونت درد بگیره دلت میخواد زمین و گاز بزنی از شدت درد ،نه غذا میتونی بخوری نه آرامش داری ،منکه ...

میدونی در اون حد نیست، بیشتر باید کج و کولگیام رو مرتب کنم

من جات بودم خدایی اول دندون واجبه

بعدشم دیگه طلاهامو نمیفروختم

حالا تو که میخوای طلاهاتو بدی بنظرم ایفون بگیر اونم ایفون مدل بالا

عمل بینی بزار چند سال بعد تر که پول اضافی داشتی . حرف بقیه رو بیخیال واسه خودت زندگی کن مگه همه باید عمل کنن