2777
2789
عنوان

دلارام

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 90 پست
نع عزیزم😄 نسترن نبود  ی دوست مشهدیع..اون موقع ها چندباری اومدع بود تاپیک با نسترن اشنا شد&nb ...

اهاااا گفتم نسترن خانوم کند تایپ میکردااا 

پس اوشون نبود 

خوشال شدم دوباره دیدمت 🥲

میفهمم دوس نداری بدونن کاربریاتو ، ببخش فقط دلم تنگت بود وگرنه مزاحم نمی‌شدم 

اهاااا گفتم نسترن خانوم کند تایپ میکردااا  پس اوشون نبود  خوشال شدم دوباره دیدمت 🥲 میف ...

این چع حرفیع دلی😕

قربونت برم دیگع نگوو مزاحم

از این بع بعد حرف میزنیم با هم 

باور کن منم دلم تنگ شدع بود همع تاپیکاتو میخوندم😂

ی بار واسع اقاییت تاپیک زدی😂 الهی خوشبخت بشی دلی🌷❤

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من خوابم بهم خیانت نکنی ها قرار بود اینجوری با کسی حرف نزنی اصن من قهرم😒😒

جاان من بهت خیانت کنم!! خدا منو بکشع😕😂

اخم نتون خوردنی میجی😕

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
این چع حرفیع دلی😕 قربونت برم دیگع نگوو مزاحم از این بع بعد حرف میزنیم با هم  باور کن منم دل ...

گفتم آقایی ؟ واقعا من ؟

نههه یعنی این سم رو من گفتم 😩🤧

بلا به دور

من گردن نمی‌گیرم اینو پری😂

گفتم آقایی ؟ واقعا من ؟  نههه یعنی این سم رو من گفتم 😩🤧 بلا به دور من گردن نمی‌گیرم اینو پ ...

من نگفتم تو گفتی اقایی😐😐😂

میگم مثلا واسع اقایبت شوهرت تاپیک زدی

رسم نینیسایتع دیگع اقایی😂

نموخوام😒

جووون لبات😂

هاااا یه لحظه تب کردم  پری عکس بچه رو گذاشته بودم یبار ، اونو میگی ؟

نع بچه هم داری مگع😐

هااا بابا یه سه جین🤣 خجالتم میشه بگم شوهر 😑  حرف گنده منده ایه ، همون بچه بگم بجاش

بگو جوجع😂😂

خروس بیشتر بهش میاد 🗿

به به چقدرم ک دوسش داری😄