2777
2789
عنوان

دلارام

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 90 پست
نع عزیزم😄 نسترن نبود  ی دوست مشهدیع..اون موقع ها چندباری اومدع بود تاپیک با نسترن اشنا شد&nb ...

اهاااا گفتم نسترن خانوم کند تایپ میکردااا 

پس اوشون نبود 

خوشال شدم دوباره دیدمت 🥲

میفهمم دوس نداری بدونن کاربریاتو ، ببخش فقط دلم تنگت بود وگرنه مزاحم نمی‌شدم 

اهاااا گفتم نسترن خانوم کند تایپ میکردااا  پس اوشون نبود  خوشال شدم دوباره دیدمت 🥲 میف ...

این چع حرفیع دلی😕

قربونت برم دیگع نگوو مزاحم

از این بع بعد حرف میزنیم با هم 

باور کن منم دلم تنگ شدع بود همع تاپیکاتو میخوندم😂

ی بار واسع اقاییت تاپیک زدی😂 الهی خوشبخت بشی دلی🌷❤

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خوابم بهم خیانت نکنی ها قرار بود اینجوری با کسی حرف نزنی اصن من قهرم😒😒

جاان من بهت خیانت کنم!! خدا منو بکشع😕😂

اخم نتون خوردنی میجی😕

موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜 
این چع حرفیع دلی😕 قربونت برم دیگع نگوو مزاحم از این بع بعد حرف میزنیم با هم  باور کن منم دل ...

گفتم آقایی ؟ واقعا من ؟

نههه یعنی این سم رو من گفتم 😩🤧

بلا به دور

من گردن نمی‌گیرم اینو پری😂

گفتم آقایی ؟ واقعا من ؟  نههه یعنی این سم رو من گفتم 😩🤧 بلا به دور من گردن نمی‌گیرم اینو پ ...

من نگفتم تو گفتی اقایی😐😐😂

میگم مثلا واسع اقایبت شوهرت تاپیک زدی

رسم نینیسایتع دیگع اقایی😂

نموخوام😒

جووون لبات😂

هاااا یه لحظه تب کردم  پری عکس بچه رو گذاشته بودم یبار ، اونو میگی ؟

نع بچه هم داری مگع😐

هااا بابا یه سه جین🤣 خجالتم میشه بگم شوهر 😑  حرف گنده منده ایه ، همون بچه بگم بجاش

بگو جوجع😂😂

خروس بیشتر بهش میاد 🗿

به به چقدرم ک دوسش داری😄