barankhodayi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7582 عنوان مارمولکککککک🤢😰 58 بازدید | 5 پست تو حیاطمون ی مارمولک گنده بود خواستم با دمپایی بزنم فرار کرد منم میخواستم فرار کنم استخون لگنمو جوری محکم کوبیدم به در از دردش دارم میمیرم😭خودمو زدم ناکار کردم اونم فرار کرد😭 مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶♀️🚬 1403/02/10 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یک_فنجان_عشق عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2299 مارمولک خیلی باهوش و تیزه اصلا نمیمونه انگار زل میزنه وقتی تکون خوردی فرار میکنهبرو با آب گرم ماساژ بده خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی
barankhodayi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7582 مارمولک خیلی باهوش و تیزه اصلا نمیمونه انگار زل میزنه وقتی تکون خوردی فرار میکنه برو با آب گرم ماسا ... خیلی زرنگ بود بی پدر😂 مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶♀️🚬
یک_فنجان_عشق عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 2299 خیلی زرنگ بود بی پدر😂 😂😂😂😂😂 خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی
feri_ferferi عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 880 اگه در رفتگی و اینا نیست پماد مسکن بزن دردش اروم شه و کمپرس اب گرم بزار. و برامارمولکم تو شیشه پاکن وایتکس بریز بپاش روش همون لحظه میمیره. هرچند ترس نداره ک اوج غم زنان اونجا مشخص شد که تو فیلم :مجرم عاشق:تانیا قبل خودکشی ظرفارو شسته بود:)
barankhodayi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 7582 اگه در رفتگی و اینا نیست پماد مسکن بزن دردش اروم شه و کمپرس اب گرم بزار. و برامارمولکم تو شیشه پاکن ... واقعا وایتکس میکشه؟ میزنم بمیره کثافت مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶♀️🚬