2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزی برای کاهش دردش نیست ؟ خیلی درد میکشه

مسکن بهش ندادن ؟

متاسفانه اینقدر بدن ضعیف میشه و عوارض پرتو و شمی درمانی زیادن کل بدن درد میگیره 

پزشک با توجه به شرایط بیمار و نوع بیماری معمولا مسکن های مخدر تجویز میکنن 

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
مسکن بهش ندادن ؟ متاسفانه اینقدر بدن ضعیف میشه و عوارض پرتو و شمی درمانی زیادن کل بدن درد میگیره&nb ...

نه هیچ مسکنی ندادن فقط خودش استامینفون میخوره شما اگه میکنی که مضر نیست میدونید بهم بگید

نه هیچ مسکنی ندادن فقط خودش استامینفون میخوره شما اگه میکنی که مضر نیست میدونید بهم بگید

دختر من نزدیک به ۳ سال و نیم تحت درمان بود و شیمی درمانی میشد متاسفانه تومور مغزی بود 

حالا خوشبختانه خوب شده خدارو شکر 

اونموقع که شیمی درمانی میشد اینقدر ضعیف شده بود دست و پاهاش خیلی درد می کرد دکتر بهش یه قرص داره بود به اسم اُکسی کدون دوز پایین بود ولی خیلی درد رو آروم می کرد راحت می خوابید

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔