2821
2789
عنوان

دلم گرفته

66 بازدید | 7 پست

سلام دوستان مشکلات من وهمسرم رو تو تاپیک های قبلی نوشتم بخاطر کتک زدن ازش شکایت کردم الانم با کفالت بیرون هست ولی قاضی هنوز حکم نداده 

ولی از روزی که شکایت کردم آزار و اذیتاش بیشتر شده مثلا اقساطی که به نام من هست رو پرداخت نمیکنه منم چون توی مهریه م اجازه کار کردن دارم رفتم دنبال کار و خدا رو شکر یکی یکی دارم اقساطمو میدم ولی چیزی که هست خیلی بی احترامی میکنه منم امروز بهش گفتم پشت گوشتو دیدی رضایتم دیدی 

خداروشکر دستت تو جیبت رفته 

عزیزم میتونی دوباره درخواست بدی که رفتارش بدتر شده؟؟

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخه هنوز حکمش نیمده این کار را رو میکنه که من برم رضایت بدم و خسته بشم 

اصلا رضایت ندیااااا 

پس صبر کن سخته 

ولی بزار حکمش بیاد 

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

انشالله ولی سخته . خیلی میخواد منو تحت فشار بزاره پنج ماهه تحمل کردم 

بازم تحمل کن قشنگم 

خدا کمکت کنه ان شالله

بازم تحمل کن قشنگم  خدا کمکت کنه ان شالله

معمولا این پرونده ها چقدر طول میکشه امروز دادسرا بودم گفت تا ده روز دیگه حکم قاضی میاد اما اگه جلب دادرسی بخوره میره دادگاه اونجام چند ماهی حتما طول میکشه

معمولا این پرونده ها چقدر طول میکشه امروز دادسرا بودم گفت تا ده روز دیگه حکم قاضی میاد اما اگه جلب د ...

بخدا الان داشتم بهش فکر میکردم 

طرف پاش به دادگاه برسه 

اینقد طول میدن که انگار قراره حکم اعدام صادر کنن