خواهش میکنم برای پدربزرگم دعا کنید. دیابت زده به چشمش شبکیهش پاره شده. همه جوابش کردن. ۶ خرداد دارم میبرمش شیراز پیش بهترین فلوشیپ شبکیه. التماستون میکنم یه صلوات بفرستید که دکتر بگه با عمل درست میشه. بگید تا منم براتون صلوات بفرستم / پدربزرگمو بردم، بعدش چند جلسه به سرش شوک الکتریکی وارد کردن، گفتن میدان دیدش بهتر شده، سه ماه دیگه دوباره باید بره، همچنان محتاج دعاهاتون هستم / اگه حاجتی داری قرآن به سر بگیر و خدا رو به ۱۴ معصوم قسم بده (مثل شب قدر). اگه دلت شکست و اشک ریختی، مطمئن باش به حاجت دلت میرسی . / بیاید برای رفتههامون فاتحه بفرستیم؛ اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلب و خاطرمون نه. سفرشون به سلامت. / یه بار تو یه تاپیکی که استارتر با مرد متاهل ریخته بود رو هم بهش گفتم هرزه و تعلیق شدم؛ باورتون میشه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
آدم ها وقتی ارزش هم رو میفهمن که بمیرن،برای همین عکس مرده ها بیشتر از زنده ها روی دیواره........ :) دزیره بودن سخته وقتی میدونی ناپلئون قرار نیس مال تو باشه🥲💔 +قلبای ما آروم نمیشه تا درمانش رو پیدا نکنی آروم نمیشه..._درمانش رو پیدا میکنم اگه نشد خودم درمانش میشم....دزیره🥲🫧دختری با قلبی بنفش که خون آبی پمپاژ میکنه🫧I love my self🌊🫧 2025 ...مارسی جای عاشقی نبود ولی ما تلاشمان را کردیم:)🌈🫧"روح"یعنی بزرگترین فریب تاریخ...