2777
2789
عنوان

خرید بله برون نکردن خاهرشوهرم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 31 پست
زشت نیست برم بگم ؟ اخ ما رسممون اینه کلی خرید میکنن

نه عزیزم کجا زشته . از الان نتونی اینا رو بگی کی پس میتونی بگی.

بگو انگشتر و گل و اینا رو وقتی خواستی بگیری بریم با هم انتخاب کنیم . 

یا عیر مستقیم بگو گل رو چه رنگی میخری که لباسمو گل ارایی رو ست کنم . 

البته اونا هم خودشون باید میفهمیدن حداقل یه انگشتر میخریدن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله برون انگشتر هم میارن تازه علاوه بر کیف و کفش و لباس و ...

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

با خود داماد هماهنگ کن چیزایی ک میخوای تو داری وارد زندگی با اون مرد میشی ن با خواهرش

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
2803

قدیمیا همینطورن یه خواستگار داشتم مامانش میگفت یه عالمه چادر دارم بیا از همونا انتخاب کن دیگه نرید خرید(نون‌خور مامان باباش بود ولی پولدار بودن)

بعد پسرش توضیح داد هر جا رفته برای عروس آینده‌اش چادر و پارچه آورده منظوری نداره...

ما خواستگاری گل گرفتیم بالای سه تومان خواستگاری بالای سه تومان خرید عید توش باکس گل بود بله برون کلی خرید ونشون با عید کلی خوراکی وطلا وگل ومیوه واجیل ،چند روز پیش هم جشن عقد با کلی طلا وتالار و تشکیلات همه اینها در عرض یه ماه و نیم انجام دادیم وسمه هم اولین بار عروس اومد دادیم عیدی هم جدا 

عزیزم از اول بگو که خسیس بازی در نیارن اگه اصلاح نشدن به شوهرت بگو 

2804
ما خواستگاری گل گرفتیم بالای سه تومان خواستگاری بالای سه تومان خرید عید توش باکس گل بود بله برون کلی ...

درستش همینه کلی داریم هزیته میکنیم حداقل جلو فامیلا ابرومون نره بگن گدا

2805
نه عزیزم کجا زشته . از الان نتونی اینا رو بگی کی پس میتونی بگی. بگو انگشتر و گل و اینا رو وقتی خواس ...

نمیدونم واقعا مادرمم میگه ولی خیلی دلم شکست اخ من خودنو درحد این چیزا نمیدونم فامیلامون خیلی دختراشون دست پسر بودن

نمیدونم واقعا مادرمم میگه ولی خیلی دلم شکست اخ من خودنو درحد این چیزا نمیدونم فامیلامون خیلی دختراشو ...

عزیزم از الان اگر بخوای بگی من خودمو در این حد نمیدونم فردا هم رفتی داخل زندگی میگی من خودمو در حد زندگی خوب نمیدونم . 

حتما به نامزدت بگو برای بله برون رسممون این هست که همه چیز بیارید . 

2801