سلام دوستان با نامزدم رابطه مقعدی داشتم که مایع داخلش خالی شد بلافاصله بعدش هم تخلیه شد و شستشو انجام شد...چون زمان تخمک گذاریم بود ترسیدم نکنه با واژنم برخورد داشته باشه ۳ساعت بعد از رابطه دوتا قرص اوسیز ۰/۷۵خوردم اولین بارمم هست این قرصو میخورم...الان ۸روز از مصرفش گذشته و هنوز پریود نشدم هفته بعد موعد پریود خودمه...هایمنمم سالمه رابطه واژینالی نداشتم ...به نظرتون امکان بارداری وجود داره با این تفاسیر؟؟؟؟توروخدا تجربه دارین کمکم کنید🙏🙏
و دنیا آنچنان که فکر میکنی غرق در پلیدی نیست...کافیست کمی مهربانه تر به آن خیره شد...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی وجدانا اون قسمت خروجیه نه ورودی، به خودت رحم کن پسفردا هزارتا مریضی میگیری
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از الان بهش اجازه این رابطه رو دادی دیگه تا ابد ول کن نیست اخه این چهکاریه؟!
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫