2777
2789
عنوان

طلاق یا ادامه؟

446 بازدید | 54 پست

شوهرم مرد خوبیه برا خونه و زنو بچش تا جایی که در توانش باشه نیازا رو رفع میکنه از لحاظ اعتیاد و حلال حروم و خانواده و خونه اوکیه با ادبه به بچه  اهمیت میده تو کارای خونه هم کمک میده اصلا اهل شکم پرستی و این چیزا نیست.

ظاهرش به دلم نیست هر کاریی میکنه به دلم نمیشینه

رانندگیش افتضاحه و اصلاا استعداد نداره کلا به ندرت میشینه پشت فرمون

تو کارای فنی و کارای امروز مث کار با گوشی و خیلی ضعیفه در کل بروز نیست و نکته بعدی اینه که از مسافرت فراریه و بسیاررر بدسفره من یه سفر خاطره انگیز باهاش ندارم

اما مهم ترینش اینه که به دلم نمیشینه هر کارییی می‌کنه باز به دلم نمیشینه  کلا قدیمی فکر میکنه انگار تو ۲۰ سال پیش زندگی میکنه و در ضمن اختلاف سنی بین ۱۰ تا ۱۳ سال داریم دقیق نمیگم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ریشه همه مشکلاتت اینه ک عاشقش نیستی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خب مشکل اصلی از اختلاف سنی زیاده و خب شما که همون اول ب دلتون ننشست دیگه چرا ازدواج ؟ 

بعدم هر فردی ضعف هایی داره ازدواج یعنی ضعف های همدیگه رو پذیرفتن  بالاخره خودتونم ی سری مشکلت دارید ک قطعا اون اقا پذیرفته