2777
2789
عنوان

ادم زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 18 پست
خب اگر پول رو میگرفتم بعد وسط کلاس می‌رقصیدم کل پول مال من بود  اینکه معاون بیاد فقط ۵۰درصد احت ...

اگه کسی فیلمت رو می‌گرفت چی ؟؟

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
اگه کسی فیلمت رو می‌گرفت چی ؟؟

شاید رقص رو رها میکردم و دعوا راه مینداختم که چرا فیلم میگیره و دیگه نمیرقصیدم  و اخرش پولو که اول گرفته بودم رقصم که انجام نداده بودم 🙃

ولی واقعا با این سوالت منو به چالش کشیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید رقص رو رها میکردم و دعوا راه مینداختم که چرا فیلم میگیره و دیگه نمیرقصیدم  و اخرش پولو که ...

بعدش که با کسی که فیلم گرفته دعوا میکردی 

دوستای دوم با کسایی که پول داده بودن برقصیم شروع می‌شد 

اون موقع چیکار میکردی ؟؟

کار رو به خوبی انجام ندادی و اونا ناراضی هستند و پولشون رو می‌خوان

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
بعدش که با کسی که فیلم گرفته دعوا میکردی  دوستای دوم با کسایی که پول داده بودن برقصیم شروع می‌ ...

نه عزیزم فوقش کاری میکردم اونو بندازن بیرون از کلاس تا من برقصم و اخرشم میگفتم که چقدر اون ادم پایه نیست و بده اینجوری همه پشت من میبودن