سلام بچه ها خوبین من اصلا ادم زرنگی نیستم و این خیلی ناراحتم میکنه هم تو جنبه های کاری هم تو جنبه زندگی زناشویی و به قولی ادم زرنگ و تیز یا هر چیزی که میشه اسمشو گذاشت و بعضی وقتا سر همین خودمو خیلی اذیت میکنم و ناراحتم لطفاً اگر راهی کتابی فیلمی متنی حرفی چیزی دارین که بهم کمک کنه بهم بگین من واقعا میخواهم یاد بگیرم که چطوری زرنگ بشم و خیلیا هم تو جمع تو خلوت و .... اینو بهم گفتن که زرنگ نیستم
خب اگر پول رو میگرفتم بعد وسط کلاس میرقصیدم کل پول مال من بود اینکه معاون بیاد فقط ۵۰درصد احت ...
اگه کسی فیلمت رو میگرفت چی ؟؟
ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید رقص رو رها میکردم و دعوا راه مینداختم که چرا فیلم میگیره و دیگه نمیرقصیدم و اخرش پولو که ...
بعدش که با کسی که فیلم گرفته دعوا میکردی
دوستای دوم با کسایی که پول داده بودن برقصیم شروع میشد
اون موقع چیکار میکردی ؟؟
کار رو به خوبی انجام ندادی و اونا ناراضی هستند و پولشون رو میخوان
ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)