سلام همکار گرامی..تمام رشته های روانشناسی..علوم تربیتی ده گرایش ومشاوره هارو می تونین ادامه بدین ..دقیقا برعکس احساس شما رشته ابتدایی متنوع ترین انتخاب هارو برای ادامه تحصیل داره..راهنمایی بیشترم خواستین بهتون میدم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از راهنماییتون سپاسگزارم🙏🌹 این رشته های که فرمودین رو میشه هر دانشگاهی خوند یا فقط (فرهنگیا ...
دانشگاه فرهنگیان شهید رجایی تهران برخی از اونا رو داره..اکثر دانشگاه های دولتی هم دارن..بسته به علاقه شما شهر محل خدمتتون و استانی که هستین باید انتخاب کنین که چه رشته ای منسب شماست.چون رشته ی ابتدایی زمان آزادش برای ادامه تحصیل کمه
سپاس از شما🌸 پس باید اخراجی کارشناسی حسابی براش وقت بذارم و تحقیق کنم.
از تابستون سال دوم باید شروع کنین وهدفتون رو مشخص کنین آخرای کارشناسی دیره..شما تربیت معلم چندان مطالب زیادی نمی خونین از هر کتابی نصفه ونیمه می خونین ،نیاز به مطالعه گسترده دارین
روانشناسی بالینی و مشاوره ها اولویت اولتون باشن..چون می تونین بعدش درکنار معلمی کار بالینی یا مشاوره انجام بدین ..بقیه گرایش های علوم تربیتی مثل مدیریت اموزشی..فلسفه تربیت.برنامه ریزی درسی مدرکشون فراتر از آموزش وپرورش تقریبا کارایی نداره و توی همون مقطع هم می مونین..روانشناسی تربیتی هم هست که مجوز مهد کودک میدن..کودکان اسنثنایی ام هم هست که میشه بعد محل خدمت رو برد اونجا..