2777
2789

کمکم کنید برای باطل السحر

کسی رو بهم معرفی کنید

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
یکی بهم گفت روزی ۱۷بار ایت الکرسی چهار قل بخون

کارای قرآنی کردم جواب نداد

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

من    چن وقت  پیش   به یکی  شماره دادم  

برداشت  بود  از چت   کاربریم    عکس  گرفته بود 

فرستاده  بود   به   طل سم  نویسه   

زنگ  زدن  بهم   گفتن  فلانی  رو  تو معرفی کردی  

انقد  اعصابم  خورد  شد   من  دیگ  غلط کنم   به کسی  کمک کنم   

کسی معرفی کنیم تعلیق میکنن ولی من دیدم که با جادو جاریم بعد ۷ ۸ سال باردار شد  دخترداییم دوست ...

توی خصوصی ممکنه معرفی کنید؟

2804
من    چن وقت  پیش   به یکی  شماره دادم   برداشت  بود  از چت ...

یه سوال طرف ادم مطمئنی بوده و کار بلد؟

اره اسی این عالیه

کردم نشد😭

کارای قرآنی کردم جواب نداد

ی ادم معتمد پیدا کن برات باطل کنه توی ایتا سرچ کن کانال اسما حسنا برات باطل میکنن البته نه شیطانی با دعاهای قرانی

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
2805
من    چن وقت  پیش   به یکی  شماره دادم   برداشت  بود  از چت ...

خب اون باید تشکرم کنه کارشو رایگان تبلیغ کردی

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
ی ادم معتمد پیدا کن برات باطل کنه توی ایتا سرچ کن کانال اسما حسنا برات باطل میکنن البته نه شیطانی با ...

گشتم یکی بود میگف ۴ میلیون ندارم پول زیاد آخه

گشتم یکی بود میگف ۴ میلیون ندارم پول زیاد آخه

اره همینه 

اما به اون کاناله پیام بده کار روحانی انجام میدن البته قبلش معاینه ماورایی میشین که طلسم هستین یا نه بعد بهتون پیشنهاد میدن 

لطفا اگه تونستم کمکی بهت کرده باشم برام دعا کن زندگیم درست شه جدانشم🙏😔

2801