2821
2789

فرستادم

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی تاپیک قبلی انقد حالت بد بود که دعا هم نمیخواستی اما الان ازمون خواستی صلوات بفرستیم...حس میکنم کمی امیدوار شدی همین خوبه❤️منم الان حالم بده دیروز  جلسه ی پنجم شیمی درمانیم بود اگه قابل میدونی با دل پاکت منم دعا کنم منم خستم خیلی درد میکشم هر جلسه...دعا کن شش جلسه کافی باشه دیگه خوب شم

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

ولی تاپیک قبلی انقد حالت بد بود که دعا هم نمیخواستی اما الان ازمون خواستی صلوات بفرستیم...حس میکنم ک ...

مرسی که حواست هست🙂

چشم دعا میکنم نگران نباش دوست من با شیمی درمانی خوب شد 

انشاالله حالت زود زود خوب بشه ❤️

آقایون دعوت به دوستی ندن
مرسی که حواست هست🙂 چشم دعا میکنم نگران نباش دوست من با شیمی درمانی خوب شد  انشاالله حالت زود ...

مرسی عشقم میدونی نیاز دارم با کسایی مث نی نی سایتیا درد و دل کنم اطرافیانم خب مادر پدر خواهر همسر دیگه کشش ندارن واسه همین هر وقت میام اینجا با شماها که درد و دل میکنم آروم میشم به ظاهر باهاشون میگم میخندم ولی الان انقد حالم بده خدا میدونه تمام رگای جفت دستم درد میکنن جای سالم روش نمونده انگار کوتاه شدن و با هر حرکت دستم میخوان پاره شن

مرسی عشقم میدونی نیاز دارم با کسایی مث نی نی سایتیا درد و دل کنم اطرافیانم خب مادر پدر خواهر همسر دی ...

خیلی سخته خیلی خیلی هیچ جوره نمیتونم درک کنم

چقدر دلت بزرگه که نمیخوای اونا ناراحت بشن

هروقت خواستی باهام صحبت کن

آقایون دعوت به دوستی ندن
خیلی سخته خیلی خیلی هیچ جوره نمیتونم درک کنم چقدر دلت بزرگه که نمیخوای اونا ناراحت بشن هروقت خواست ...

فداتشم مهربونم مرسی که هستی چشم توام باهام حرف بزن اگه قابل میدونی❤️