دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اوف چقد بده این حس خوب آماده ای همه چی خوبه یهو تو ماشین سر یه چیز چرت بحثت میشع😑
فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟
مدارا و احترام دو طرفه باعث میشه اسن مسائل پیش نیاد
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
ماهم همیشه بیرون میریم یا خرید یا تفریح یا دکتر بحث و دعوا داریم همش درحال سرزنش و بی احترامیه ....من فقط دفاع میکنم از خودم و میبینم جواب فایده نداره سکوت میکنم و توخودم میریزم
ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم. عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار