2777
2789

سوپ و سالاد و زیتون دارم شلوغ نمیشه یه غذا دیگه باشه؟ اگه نه که چی بپزم کنارش

مهمونم خیلی عزیزه برام اولین باره میاد خونم

هروقت رفتم پذیراییش عالی بوده

پر از خیال🙂‍↔️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

معمولا کنار غذاهای خورشتی خصوصا با طعم ترش یا شیرین همیشه غذای کبابی میذاریم ، چون فسنجون تو خانواده ما ریسکی هست،  نصف عاشقش هستند و نصف ازش متنفرن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2804

به نظرم فقط مرغ کفایت کنه

و دسر

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

هوا یه کم گرم شده سوپ زیاد مناسب نیست .

من جمعه مهمون دارم .

عین شما فسنجان دارم اما باقلی پلو با گوشت هم دارم چون فصل باقلا است .

خیلی جالب بود برام که سالاد و زیتون هم  دارم و ترشی .

سالادها دو نوع هستن  فقط .

هوا یه کم گرم شده سوپ زیاد مناسب نیست . من جمعه مهمون دارم . عین شما فسنجان دارم اما باقلی پلو با ...

خب اگه سوپ‌مناسب نیس میتونم مثلا سالاد ماکارونی درست کنم یا الویه؟

اصلا بهم میان

من تاحالا مهمون نداشتم فقط پدرمادرمون اومدن خونمون 😅

پر از خیال🙂‍↔️
خب اگه سوپ‌مناسب نیس میتونم مثلا سالاد ماکارونی درست کنم یا الویه؟ اصلا بهم میان من تاحالا مهمون ن ...

اره میتونی دوتا سالاد داشته باشی عزیزم . ببین کدوم رو بیشتر می پسندن .

من یه سالاد فصل دارم و یه سالاد کلم .

2805