2777
2789
عنوان

بچه های کافه وارد سوتی دادم

757 بازدید | 50 پست

واقعیتش تا حالا آیس کافی نخوردع بودم بعد اسمشو و قیافشو دیده بودم رفتم کافه بیرون بر گفتم آیس کافی می‌خوام گفت چی باشه آمریکانو من موندم چی بگم یا آیس لاته گفتم اره آره همین😂🤦🏻‍♀️وای آبروم رفت مرده آخر سر میگه هَم بزنی بخوری ها،حالا سوالم اینه تلخ بود منم گفتم نکنه بگم شیرین باشه بخنده بگه نمیشه ایندفعه بگم شیرین؟؟؟اخه من شیرین دوست دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایس کافی اسم منو هست یعنی نوشیدنی های خنک و کافئین دار

امریکانو لته کارامل ماکیاتو و موکا و... میتونن هم گرم خورده بشن هم سرد کافئین یا همون قهوه هم دارن

لطفا درخواست دوستی ندید

شیرین دوست داری موکا بگیر

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خو دختر خوب کافی ینی قهوه ینی تلخ 

مگ اینک یکیو انتخاب کنی ک توش کاکائو یا شیر باشه 

مثلا موکا و...

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

امریکانو کلا زهرماره

ولی اصلا خجالت نداره

من خودم شوهرم خانوادگی کلا قهوه خوریم باااز هردفعه مدلاشو باهم قاطی میکنم یادم نمیمونه اسما و ویژگی ها و مثلا مدل اسیاب و رست و ..... اووو خیلی پیچیده س همه که نباید وارد باشن

بخاطر همین وقتی میریم بدون خجالت کامل همه چیو میپرسم 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

وای😂😂😂😂یه جوک بود میگفت یارو رفته کافه گفته یدونه بت مدیرت جلالی میخوام😂😂😂

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792