2777
2789
عنوان

اندام زشت؟

145 بازدید | 12 پست

خانما واقعا بعد زایمان شوهرتون ازتون سرد شدن؟یعنی اندام یکم بد میشه بدن می‌ریزه به هم سینه آویزون اینا‌ واقعا شوهرانون دیدشون عوض شد بهتون یا نه امروز یکی می‌گفت پهلو شکم آوردم بعد زایمان شوهرم ازم سرد شده یکی می‌گفت سینه هام خیلی بزرگ شده شوهرم چندشش میشه یکی میگه نمی‌تونستم موی بدنمو بزنم آخرای بارداری شوهرم نزدیکم نمیشد واقعا اینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اره دیگه 

مردای ایرانی همه خودشون لیزر میرنو باشگاهیو خوش اندامن 

حق دارن بدشون بیاد 

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

خدایی من یروز حامله شم هیکلم از ریخت بیافته شوهره بدش بیاد بامشت میکوبم تو دهنش این همه دردو تحمل کنی بعد اقای شوهر چسان فیسان راه بندازه

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

خربزه خوردن پای لرزشم بشینن مردی که بچه میخواد باید عواقبشم بدونه اگه دوس ندارن زنشون از ریخت و هیکل بیوفته خب برن رحم اجاره کنن بنظرم زنی که بخاطر وجود یک انسان دیگه حاضره از زیباییش خوش اندامیش و .. بگذره پرستیدنیه 

هر زن یک سرزمین است...آداب و رسوم خودش را دارد

دوست داشتم مثل بقیه منم بگم مردا غلط کردن و فلان 

ولی واقعیتی ک هست مردها با چشم و نگاه کردن تحریک میشن 

من ازوقتی باردار شدمم رابطه جنسیم کم شده ک یکی‌ازعلتاش همین تغییرات انداممه 

ولی فکرمیکنم بعد زایمان بتونم بخاطر خودمم ک شده ورزش و شروع کنم و میزارم بدنم کاملا ازهم بپاچه 

خیلیارو‌دیدم بعد بدنیا آوردن بچشون با ورزش تونستن اندامای خوبی رو داشته باشن 

واسه روحیه خود آدم هم خیلی خوبه

اولش چند کیلو بودی ؟ ماه چندی؟ من ۶ ماه ونیمم از ۸۰ شدم ۱۰۰.خیلی افسرده شدم همش‌گریه میکنم.

عزیزم من الان 6 ساله زایمان کردم😂

سر بچه اولم 8کیلو کم کردم

سر دومی 12 کیلو اضافه کردم

تااازه میخام همت کنم کم کم رژیم بگیرم

🌹🌹🌹