gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 عنوان خیییلیی بدم میاد 106 بازدید | 13 پست مامانم داشت بامامان دوستم حرف میزد من کیدرامرم (یعنی فیلم کره ای میبینم)مامانشم برگشته بودگفته بود که اره این فیلما چرتن هرکی دیده رفته عمل کرده جنسیتشو عوض کرده الانم حال مامانم بده میگه نکنه راست میگه😑لطفااا از چیزی اطلاع ندارید حرف نزنید هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/02/10 | 19:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 مامانشم محجبه اس هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17643 الان اومدی از صنعت سینمای کره دفاع کنی ؟یه چیزی گفته دیگه!
oppppoooouuuuu777 عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 1515 در کمال ناباوری با مادرت موافقم فیلمای کره ایی و ندیدم زیاد ولی تعریفایی که شنیدم معنای خاصی ندارن مادرتم نظرشو گفته تجربه از تو بیشتر داره البته من سنم کمه فقط خدا
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 😐😂 بخدا اعصابم ریخته بهم😐میگه اونم ازین فیلما میدیده😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 در کمال ناباوری با مادرت موافقم فیلمای کره ایی و ندیدم زیاد ولی تعریفایی که شنیدم معنای خاصی ندارن م ... نظرمامانم نیس نظر همکلاسیمه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 الان اومدی از صنعت سینمای کره دفاع کنی ؟یه چیزی گفته دیگه! نه دفاع نمیکنم مشکلم اینجاس وقتی خودش ندیده چرا الکی میگه الان باعث ناراحتی مامانم شده هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
mmaaaya عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 423 بخدا اعصابم ریخته بهم😐 میگه اونم ازین فیلما میدیده😂 خدایا هستی بده شفا😂😂😂😂
svvfdrhicdevk عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 5919 و مامان من ک معتقدع من با نی نی سایت آخر زندگی مو ب فنا میدم😵💫😂😂
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7034 و مامان من ک معتقدع من با نی نی سایت آخر زندگی مو ب فنا میدم😵💫😂😂 😂💔مامان منم همینه هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
oppppoooouuuuu777 عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 1515 و مامان من ک معتقدع من با نی نی سایت آخر زندگی مو ب فنا میدم😵💫😂😂 مامان منم میگه اینا چرتن فقط خدا