2777
2789
عنوان

کسی هست انحراف شست پا داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 67 پست
وای بمیرم الهی  میتونی عوس بزاری

خدانکنه بابا

عکس چرا 😂

شمام خودتو اذیت نکن وقتی قابل درمانه ناراحتی نداره ولی ممکنه براتون دردش قابل تحمل نباشه اون دیکه حسابش جداس

من زانوهامم عقب رفتگی داره دنبال درمان نرفتم😅

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا نمیدونم من سه سال پیش دکتر خصوصی و بیمارستان خصوصی ک میخاسم برم حدود 100 میشد دگتر عمومی و ب ...

من عکس نذاشتم

اوه اوه چقد هزینه‌ش زیاده

میشه یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه دوست داشتی؛ غر نزن سرم باشه؟
2803
خدانکنه بابا عکس چرا 😂 شمام خودتو اذیت نکن وقتی قابل درمانه ناراحتی نداره ولی ممکنه براتون دردش ق ...

ممنون خوشگلم❤️

گفتم بزاری که انحراف پاتو ببینم من گذاشتم تو نذاشتی🥺🥺😂😂😂شوخی کردم عزیزم اگه میتونی بزار❤️❤️

2804

اره انگشت بزرگ پای منم اینجوریه روبه توه

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  
اره انحراف پای من خیلی  دوتا پامم داره خیلی درد میگیره قرمز میشه وقتی زیاد راه میری پات تو کف ...

بمیرم الهی خیلی ناراحت شدم سنت خیلی کمه🥺🥺

آره منم دقیقا زیاد راه میرم اون طرف استخونی که زده بیرون قرمزه قرمز میشه و هر شب بدون استثنا باید ماساژ بدم انگشتمو مگنه خوابم نمیبره از درد 

2805
دردم داری؟ چند سالته؟

ن درد ندارم ۲۹

ماچون زدری پای کشیدیم،کشیدیم امید ز هرکس که بریدیم ،بریدیم   دل نیست کبوتر که چوبرخاست نشیند،ازگوشه بامی که پریدیم،پریدیم.  عمری باشه تلافی کنیم خوبی هارو چندبار بدی هارو صدبار  
2801