2777
2789

مجردی و مستقل به اندازه ‌..

متاهلی و مستقل در وقت درست ...

وبلاگ من dgbaha.com                         یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

بستگی به آدمش داره بعضیا مجردی شاد تر بودن چون رفیق بازن

بعضیا فقط بخاطر استقلال ازدواج میکنن و از زندگی مشترک کلافه میشم و میخوان تنها باشن

یسریام مثه من میخواستن با تنها رفیقشون همخونه باشن و تو متاهلی فقط و فقط با همسرشون بهشون خوش میگذره

احساساتمو نمیتونم پنهان کنم واسه همین بهم میگن بی سیاست ولی من خودمم بدون ادا بدون تظاهر بدون دورویی 

چند سال تو سن مناسب مجردی مستقل و بعد اگه دلت خواست و ی نفر معقول با اکثریت شرایطی که میخوای سر راهت قرار گرفت تصمیم به متاهلی میگیری ک فقط ی انتخابه ن از سر ناچار و زندگی بدون خانواده و درامد و ... بخوای خودت از چاله تو چاه بندازی بی فکر 

#ملی گرا❤️🤍💚

ادم چه مجرد چه متاهل باید استقلال مالی و فکری داشته باشه ، درباره ازدواجم ، ازدواج با فرد مناسب قطعا خیلی بهتر از مجردیه ، فرد مناسب همیشه درکت میکنه و تنهایی فردیتو خراب نمیکنه ،مثلا من خودم مجردی خیلی خوبی داشتم همه چی برام فراهم و خیلی ام خوش گذرونی کردم ، سفر رفتم با خونوادم ، کلی کارای دیگه ، موقع ازدواجمم شانس اوردم فرد مناسبمو پیدا کردم ، از این لحاظ که با یه فرد ثابت میمونی و تکلیف رابطه و وظایف مشخصه ، از لحاظ جنسی و عاطفی ساپورت میشی همیشه و ارامش فکری ، اما اینا تو ازدواج فقط وقتی میسر میشه که انتخابمون فرد درست و مناسبی باشه ،وگرنه اگه همسر بدی گیزت بیاد تنهایی سگش شرف داره ب متاهلی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
2804