وبلاگ من dgbaha.com یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چند سال تو سن مناسب مجردی مستقل و بعد اگه دلت خواست و ی نفر معقول با اکثریت شرایطی که میخوای سر راهت قرار گرفت تصمیم به متاهلی میگیری ک فقط ی انتخابه ن از سر ناچار و زندگی بدون خانواده و درامد و ... بخوای خودت از چاله تو چاه بندازی بی فکر
ادم چه مجرد چه متاهل باید استقلال مالی و فکری داشته باشه ، درباره ازدواجم ، ازدواج با فرد مناسب قطعا خیلی بهتر از مجردیه ، فرد مناسب همیشه درکت میکنه و تنهایی فردیتو خراب نمیکنه ،مثلا من خودم مجردی خیلی خوبی داشتم همه چی برام فراهم و خیلی ام خوش گذرونی کردم ، سفر رفتم با خونوادم ، کلی کارای دیگه ، موقع ازدواجمم شانس اوردم فرد مناسبمو پیدا کردم ، از این لحاظ که با یه فرد ثابت میمونی و تکلیف رابطه و وظایف مشخصه ، از لحاظ جنسی و عاطفی ساپورت میشی همیشه و ارامش فکری ، اما اینا تو ازدواج فقط وقتی میسر میشه که انتخابمون فرد درست و مناسبی باشه ،وگرنه اگه همسر بدی گیزت بیاد تنهایی سگش شرف داره ب متاهلی
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد