2777
2789
عنوان

شمس مولانا

229 بازدید | 17 پست

پیرو اون تاپیک که تعطیل شد 

شمس استعاره از اون قسمت زنانه وجود هر آدمی هست 

آنیما و آنیموس درکنار هم انسان رو رشد میدن

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

جان؟

||پروفم جانگ هوسوک(Jhope) از بی تی اس ||⟭⟬0=7-1⟬⟭ ||آریرانگ|| In the world full of boys,HE IS A GENTLEMAN![شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،وقتی راجب ی سنجاب کوچولو،نینی کوچولو،پسری،مردی..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم،منظورم هوسوکه]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم!عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک،جیکوک،ویمین هسن،هوپمین،یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و شیپشون شیپر نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒خلاصه بگم که بنگتن شیپر و بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس هیچوقت اطراف من نپلک!عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت☀️تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتس(هوپ ان د استیج)،بعد هاتس دیگه آدم سابق نشدم،کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد🐿️!از بین کنسرتای هاتس،کنسرت اوتی سونی رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و دختراشو به آتیش کشید🔥😌[ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم،کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو سووات،آب بازی کردن🌟](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت: (عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)؛اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞]

جااانننممممم😳

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا یه جمله‌ای گفتی که از هر ۲۴۶۸۶۴ نفر تو سایت فقط یه نفر میفهمدش😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

بکشید بیرون چیکارشون دارید هرچی بودن 

مولانا به یه درجه از عرفان رسیده بود که باعث رشد روحش شد اما اینجا بدنامش کردن

پایان فعالیتم توی این سایت....اگه توی تاپیکی حرفی زدم که باعث رنجشتون شده حلالم کنید..

دقیقا یه جمله‌ای گفتی که از هر ۲۴۶۸۶۴ نفر تو سایت فقط یه نفر میفهمدش😂

من عاشق مولانام مسیر و خط فکر و منشش خیلی زیباست

من عاشق مولانام مسیر و خط فکر و منشش خیلی زیباست

به شدت موافقم.

البته با قداست‌ بخشیدن‌ها و بزرگنمایی‌هایی که با گذر تاریخ اتفاق افتاده نه. فقط با اون خط فکری

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

به شدت موافقم. البته با قداست‌ بخشیدن‌ها و بزرگنمایی‌هایی که با گذر تاریخ اتفاق افتاده نه. فقط با ا ...

الان اکثر روانشناس ها و جامعه شناس ها دارن مسیر رشد مولانا رو سرمشق تعالی قرار میدن

مولانا به یه درجه از عرفان رسیده بود که باعث رشد روحش شد اما اینجا بدنامش کردن

از یه مشت بچه دبیرستانی بیسواد که تمام دنیاشون ارمی وپارمی کوفت و زهرماره انتظار داری بدونن؟ 

اینا فقط سرشون تو اینستاگرامه یللی تللی هم شغلشونه طبیعیه که مزخرفاتو دامن بزنن بهش 

جماعتی که افتخارشون پرچم همجنسگرا گذاشتنه و عادی سازیش میکنن

ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

از یه مشت بچه دبیرستانی بیسواد که تمام دنیاشون ارمی وپارمی کوفت و زهرماره انتظار داری بدونن؟  ...

کاش میشد دنیا رو تغییر داد کاش میشد رفت با تک تکشون حرف زد پای حرفاشون نشست کاش میشد براشون از خیلی چیزا حرف زد کاش میشد مادرانشان رو آگاه کرد 

کاش میشد دنیا رو تغییر داد کاش میشد رفت با تک تکشون حرف زد پای حرفاشون نشست کاش میشد براشون از خیلی ...

کااااااشششش

ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

کااااااشششش

ما اجداد نسل آینده ایم دنیای ما نیاز به تغییر داره اگه الان خیلی از ناآگاهی ها رو پایان ندیم به زودی دنیای سختی پیش روی بچه های ما قرار میگیره