خواهرم یکم کم کاری داشته کم درس خونده بعد مشاورش بهش گفته اگر هدفت درس نبود میگفتم بری سمت هنری چیزی🤦🏻♀️💔بعد میگه منظور مشاورم این بوده من بی استعدادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و خیلیا با تلنگر و خرد شخصیتی بیشتر اعتماد بنفسشون و از دست میدن
یه مشت اسکل شدن مشاور
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡
اگه مشاورش کارش خوبه میخواسته اینجوری بگه درس بخونه زیادی حساس نباشین خصوصا اگه پسر و بالای ۲۵ باشه😂😂
شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡
حتی اگر هم تلنگر نبوده به حرف گربه سیاه بارون نمیاد ب خواهرت بگو اگر علاقه داره درسشو بخونه کسی جز خودش نمیتونه تعیین کنه که چیزی میشه یا نه
یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟ گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟ گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
خب پس کلا خانما بی شئورن مشاورای آقا فهم و شئور بیشتری دارن ببخشیدا خودمم زنم ولی حقیقت😂