2777
2789
عنوان

حس شیشمای سایت یه چیزاییی میدونن🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست
یجورایی بعضی مواقع درست درمیاد

این اسمش احتماله نه حس شیشم...

مثلا میگی بچم دختره یا پسر طرف میگه پسر 

۵۰درصد احتمال داره درست بگن

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این اسمش احتماله نه حس شیشم... مثلا میگی بچم دختره یا پسر طرف میگه پسر  ۵۰درصد احتمال داره در ...

خب یه نوع حس ششم حساب میشه که درست میگن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
من واقعا حس ششم واسه خودم همیشه درست در میاد یا خواب‌ام دیروز خواب دوستمو که دو سه سالی میشد ندیده ...

خواب که خب بعضیا این موهبت رو داذن خواباشون تعبیر میشه و رویای صادقه میبینن 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
2803
خب یه نوع حس ششم حساب میشه که درست میگن

بلع 

اونا احتمالا کاندبدای جدید برای پیامبر شدن هستن ما بی خبریم🙄

خواب که خب بعضیا این موهبت رو داذن خواباشون تعبیر میشه و رویای صادقه میبینن 

همیشه اینطور نیستا و  خیلی کم پیش میاد 

مثلا مامان بزرگم چند سال درگیر سرطان بود شب قبل از اینکه بمیره من خواب دیدم همه لباس سیاه پوشیدن مامان بزرگم نشسته گوشه خونه 

و دقیقا تو اون حالت رو به قبله فوت کرد و مراسمش تو خونه گرفتن یه تصویری شبیه خوابم بود

چگونه زیستن یک انتخاب است:)
همیشه اینطور نیستا و  خیلی کم پیش میاد  مثلا مامان بزرگم چند سال درگیر سرطان بود شب قبل ا ...

روحت پاکه رویای صادقه میبینی

همیشه اینطور نیستا و  خیلی کم پیش میاد  مثلا مامان بزرگم چند سال درگیر سرطان بود شب قبل ا ...

منم میبینم

فعلا خوابی که درمورد مرگ دیدم تعبیر نشده ایشالله نمیشه

مثال خواب دیده بودم که دزد میزنه خونمون وواقعی شد اصلا حالم هنوز بده که نمیتونم جلوشو بگیرم

بعدازاونم خوابای زیادی دیدم ولی نمیدونم چه زمانی اتفاق میوفتن

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
2804
منم میبینم فعلا خوابی که درمورد مرگ دیدم تعبیر نشده ایشالله نمیشه مثال خواب دیده بودم که دزد میزنه ...

من خواب ک میبینم یک دوروز بعد اتفاق میوفته 

چگونه زیستن یک انتخاب است:)
من خواب ک میبینم یک دوروز بعد اتفاق میوفته 

نه تقریبا یه ماه فاصله بود اما این خوابارو دوس ندارم