2777
2789
عنوان

ازدواج😕🤦‍♀️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق پژوهشایی که انجام دادن هرکی تو سن کم ازدواج کرده اونم سنتی خیلی خیلی خیلییی پشیمونه زندگیشونم اکثرا خوب نیست خسته میشن از هم من خودمم میبینم از این موارد

لطفا گند نزن ب آینده خودت و راهتون برو فعلا زوده برات الانم چون نو جوونی این فکرارو میکنی من خودم همسن توعم بچه ها فامیلمون دو سال از من کوچیکتر حاملن ولی باور کن درستو بخونی خودت و بند کنی ب جایی بهتره تا ازدواج اینقد زود اونم سنتی 

طبق پژوهشایی که انجام دادن هرکی تو سن کم ازدواج کرده اونم سنتی خیلی خیلی خیلییی پشیمونه زندگیشونم اک ...

خودم اولویتم اول درسه ولی میترسم موقعیت خوبی ک الان برتم پیش میاد چن سال بعد تباشه و اصلا خیلی درگیرم کرده

تمرکز کن رو درس و دانشگاه .این وسط اگه خواستگار خوب هم داشتی بررسی کن . ازدواج عقلانی اگه باشه عشق ...

اره ولی خب ازدواجی ک اولش عشق باشه خیلی قشنگه ازدواج سنتی دوست ندارم

اگه خواستگار خوب اومد ندیده رد نکن ، منم ۱۹ سالم که بود همینجوری الکی خواستگار رد میکردم ، الان که ۲ ...

چچن نفر گفته بودن ولی من اصلا نذاشتم ک بیان بعدم من ازدواج سنتی دوست ندارم

خودم اولویتم اول درسه ولی میترسم موقعیت خوبی ک الان برتم پیش میاد چن سال بعد تباشه و اصلا خیلی درگیر ...

خب نگهش دار 

اگه یکی اومد و خوبم بود میتونی شرایطت و تحصیلات و توضیح بدی و تا وقتی ثبات پیدا کنه شرایط درسیت مثلا رفته باشی دانشگاه نامزد باشی

اره ولی خب ازدواجی ک اولش عشق باشه خیلی قشنگه ازدواج سنتی دوست ندارم

خیلیاشون عشقشون تبدیل به نفرت و خشم شده بعدش .

اینهمه نمونه تو نی نی سایت 

چون تو دوران آشنایی وابسته میشن و چشم رو ایرادات طرف میبندن به بهانه ی دوست داشتن و از خودگذشتگی.

آشنایی باید عقلانی باشه با سنجش همه ی موارد .

چچن نفر گفته بودن ولی من اصلا نذاشتم ک بیان بعدم من ازدواج سنتی دوست ندارم

دقیقا 

اگه ازدواجم سنتی باشه حداقل ۶ ماه نامزد باش خواهر خودم هی بش فشار میاوردن تو دوران نامزدی ک زود عقد کنه میگفت ن باید کامل بشناسمش و بالاخره حق با خواهرم بود و هرچقدر اون ۵ ماه پسره خودشو خوب نشون داد ماه آخر همه گند کاریاش رو شد یه درصد فک کن اگه عقد کرده بود تو چه هچلی میوفتاد

آدم نباید از چاله دراد بیوفته تو چاه

خب نگهش دار  اگه یکی اومد و خوبم بود میتونی شرایطت و تحصیلات و توضیح بدی و تا وقتی ثبات پیدا ک ...

واقعا اصلا نمیتونم 🥲 فکر میکنم اگه که درس بخونم و ی نوقعیت خوب باشیم در سطح خودم میاد خواستگار