بچه ها من ۱۹ سالمه و پشت کنکورم همه دخترای فامیل همسن من دارن ازدواج میکنن🥲 و مامانم هی میگه اگه ادم خوب بیاد شوهرت میدم در صورتی که من دلم یه ازدواج عاشقانه میخواد و دوست دارم درس بخونم از طرفی هم میبینم دخترا ازدواج میکنن میگم خوشبحالشون واقعا نمیدونم ازدواج توی چه سنی خوبه و خیلی فکرم درگیره
اگه خواستگار خوب اومد ندیده رد نکن ، منم ۱۹ سالم که بود همینجوری الکی خواستگار رد میکردم ، الان که ۲۵ سالم شده و دوست دارم ازدواج کنم موردی پیدا نمیشه متاسفانه
طبق پژوهشایی که انجام دادن هرکی تو سن کم ازدواج کرده اونم سنتی خیلی خیلی خیلییی پشیمونه زندگیشونم اکثرا خوب نیست خسته میشن از هم من خودمم میبینم از این موارد
لطفا گند نزن ب آینده خودت و راهتون برو فعلا زوده برات الانم چون نو جوونی این فکرارو میکنی من خودم همسن توعم بچه ها فامیلمون دو سال از من کوچیکتر حاملن ولی باور کن درستو بخونی خودت و بند کنی ب جایی بهتره تا ازدواج اینقد زود اونم سنتی
چچن نفر گفته بودن ولی من اصلا نذاشتم ک بیان بعدم من ازدواج سنتی دوست ندارم
دقیقا
اگه ازدواجم سنتی باشه حداقل ۶ ماه نامزد باش خواهر خودم هی بش فشار میاوردن تو دوران نامزدی ک زود عقد کنه میگفت ن باید کامل بشناسمش و بالاخره حق با خواهرم بود و هرچقدر اون ۵ ماه پسره خودشو خوب نشون داد ماه آخر همه گند کاریاش رو شد یه درصد فک کن اگه عقد کرده بود تو چه هچلی میوفتاد