2821
2789
عنوان

بارداری

151 بازدید | 12 پست

باردرام بعد دیشب شوهرم هی میگه بندازمش میگه من نمیتونم نگهش دارم ولی من بچمو دوست دارم نمیخوام بندازمش الان چیکار کنم این بچه بزرگ ش نمیگه بابام چرا دوسم نداره بعد هی از طرف باباش ضربه میخوره

تعداد رای : 8
نظرسنجی
وقتی باباش نمیخوادش چاره ای نیس بندازش
2
25%
وقتی دوسش داری واسش بجنگ
6
75%
آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن

بعداً عاشقش میشه آدم بچه غریبرو ببینه دلش ضعف می‌ره این که دیگه بچه خود آدمه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعداً عاشقش میشه آدم بچه غریبرو ببینه دلش ضعف می‌ره این که دیگه بچه خود آدمه

منم هیمنو میگم از دیشب ک بهش گفتم میگه بندازش حتی خواست ب شکمم صربه بزنه

منم هیمنو میگم از دیشب ک بهش گفتم میگه بندازش حتی خواست ب شکمم صربه بزنه

بچه دیگه ای هم داری؟

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بله

پس برای همونه شاید از هزینه ها می‌ترسه ولی خب کسی که بچرو میده روزیشم میده مطمئنم بعداً براش شیرین میشه

پس برای همونه شاید از هزینه ها می‌ترسه ولی خب کسی که بچرو میده روزیشم میده مطمئنم بعداً براش شیرین م ...

ن وضع مایمون اونطوری نیس ک بخاطر هزینه باشه شاید میگه مثل این دخترمون استرسی نشه چون الان دخترمون هی بهش تذکر دادیم ک انقد ب رودش فشار نیاره ولی فشار اورد الان ۲ ساله افتادگی داره از ۱۲ سالگی بعد هی مخ ما رو میخوره ک اینجوری اونجوریه شوهرم خیل عصبی میشه رفتارشو عوضم نمیکنه میشه اگر میتونید راهکار بدید یا باباشو راضی کنمی ا دخترمو درست کنم چون دکترم نمیاد

ن وضع مایمون اونطوری نیس ک بخاطر هزینه باشه شاید میگه مثل این دخترمون استرسی نشه چون الان دخترمون هی ...

الان که اگه بچرو میخوای روحرفت پافشاری کن بگو من می‌خوام نگهش دارم بعدشم بگو اون الان جون داره زندس حرفاتو می‌شنوه ناراحت میشه اونم استرسی میشه با این کارا بعدشم چهارپنج ماهه که شد وقتی تکوناشو حس کردی دست شوهرتون بذار رو شکمت همون جایی که تکونشو احساس کردی بذار اونم حس کنه تکوناشو دلش ضعف بره واسه بچش مطمئنم عاشقش میشه