امروز گفتم دیگه میرم استخر واسته برگشت مامانم مجبور شد اسنپ بگیره یارو شاسی بلند داشت مدل ماشینش خیلی بالا بود بعد با خودم میگفتم شاسی بلند داره ولی تو اسنپ کار میکنه یعنی چی
سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم یبار اسنپ گرفتم یارو شاسی بلند داشت ازین داغونا هم نبود ک بگی با پوله یه ۲۰۶ گرفته خفن بود از اخرم گفتن شمارتونو میدین ترسیدم گفتم لطفا سریعتر منو برسونین ب مقصدم
منم یبار اسنپ گرفتم یارو شاسی بلند داشت ازین داغونا هم نبود ک بگی با پوله یه ۲۰۶ گرفته خفن بود از اخ ...
نه واسه من خیلی با احترام بود کمربند بست درم واسم باز کرد انگار زنشم خیلی راحت بودم ولی واسه کمربند یه زره 😐 انگار داشت لاس میزد ولی خیلی با احترام بود
سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
خب مگه خودت نتونستی ببندی من یبار اسنپ بهم گفت گوشیمو از پایین بده خم نشدم ترسیدم خفتم کنه گفتم وقتی پیاده شدم بر دارین بعد تو گذاشتی دستشو تا تو حلقت بیاره خطر ناکه دختر=/