2777
2789
عنوان

دندونپزشک هیز😏😏

342 بازدید | 19 پست

رفتم دندانپزشکی،دکتره داشت عکسمو میدید منم رو صندلی مخصوص دندونپزشکی (نمیدونم اسمش چیه)نشسته بودم و سرم پایین بود یه لحظه نگاه کردم ب دکتره دیدم عکسمو جلوش گرفته ولی زیرچشمی داره منو نگاه میکنه بعد ک دیدمش ی لبخند ملیح  زد،شایدم منظور نداشت ولی من حس بدی گرفتم،حالا من نه  قشنگم نه دخترمجرد😐😐اونم گفت باید قبل ایمپلنت عمل کنی منم پاشدم اومدم اصلا نپرسیدم عملش چطوریه و کی انجام بدم و...رفتارشو دیدم هول کردم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه حس خوبی نداری دکترتو عوض کن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اره بعضیا خیلی هیزن واقعا. ولی بعضی دکترام با اینکه جنس مخالفتن ولی ادم حس راحتی میکنه مشخصه خوبن و ...

قبل این یه دکتر رفتم جوون بود حدود 35سالشه انقدر باشخصیت بود،بعد این حدود 45شایدم بیشتربود

اگه حس خوبی نداری دکترتو عوض کن

نمیرم دیگ پیشش،قبلا ی نفر بم گفته بود این دکتر یه جوریه،منم فک کردم اون توهم زده یا الکی بدشو میگه

قبل این یه دکتر رفتم جوون بود حدود 35سالشه انقدر باشخصیت بود،بعد این حدود 45شایدم بیشتربود

عزیزم زمونه عوض شده جوونا چشمشون پرتره انگار و وااااقعا با شخصیتن. پیرا هیزن تقریبا

نه بابا ی لبخند زد وقتی دستیارش اومد خودشو جمع کرد،

از جمله خانم های هستی که تو این زمینه زیاد خیال‌بافی میکنی 

معلومه دکتر نگاه می‌کنه لبخند میزنی استرس شما رو کم کنه 

از امضای مشخصه دائم فکر می‌کنی بقیه بهت نظر دارن