2777
2789
عنوان

پیتزا

130 بازدید | 13 پست

خانما طرز تهیه یه پیتزای خوشمزه رو میتونین بگین فرقی نداره مرغ گوشت سوسیس و کالباس 

دوست دارم مزه پیتزا قدیمی ها رو بده همونایی که تو بچگی خوردیم 

خمیرشو گذاشتم استراحت کنه نمیدونم خوب شه یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خمیرشو به من یادمیدی؟؟

خمیرشو من اینجوری درست میکنم 

ارد و ماست و بکینگ پودر و کمی نمک رو باهم ورز میدم اگ شل باشع ارد میزنم اگ سفت باشه ماست میزنم و میذارم استراحت کنه خمیر 

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

بنظرم خوشمزگیه پیتزا به خمیرشه 

موادش فرقی نمیکنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

گوشت چرخ کرده با روغن سرخ کن 

قارچ رو جدا بریز تو تابه بزار آبش تموم شه بعد با کره تفت بده فلفل دلمه هم بریز و یه تفت کوچیک بده بعد فلفل و نمک و پاپریکا بزن و مقدار کمی رب یا سس کچاپ

اگه خواستی میتونی کالباس هم بزنی

اگه میخوای با گوشت درست کنی، پیاز رو نگینی خورد کن کمی تفت بده(کما کامل سرخ نکنی که وقتی گوشت اضافه میکنی بسوزه) بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کن با اون سرخ کن، بعد قارچت رو خورد کن و اضافه کن و دوباره تفت بده تا آب قارچ تموم شه... رب و زردچوبه نریز... نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز حین سرخ کردن بریز... پودر سیر یا سیر له‌ یا خورد شده آخرای کار اضافه کن چون زود میسوزه... آویشن بعد از اینکه زیر مواد رو خاموش کردی اضافه کن... روی نون پیتزات سس قرمز بمال، بعد یه لایه نازک پنیر پیتزا بریز، بعد موادی که درست کردی رو بریز، دقت کن خیلی ضخیم نریزی، همین که روی نون رو بپوشونه کافیه، ضخیم بریزی سنگین و بد میشه... بعد فلفل دلمه ای نگینی خورد شده کمی بریز... بعد هم دوباره پنیر پیتزا بریز روش... و تمام... راستی حین سرخ کردن پیاز و... هم خیلییی کم روغن بریز... کمترین حالتی که میتونی... اگه چرب باشه سنگین و بد میشه... دیگه فکر کنم همه چی رو نوشتم 

وقتی پختم قطرش خیلی شد انگار وسطش نپخته بود ...

خب وقتی خمیر رو پهن میکنی ک روش مواد بذاری یکم نازک تر باشه هم اینکه وقتی رو خمیر سس میریزی با چنگال بزن رو کل خمیر که هم پف نکنه هم وسطش بپزه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

خمیرشو به من یادمیدی؟؟

عزیزم من تو اینستا دیدم اول خمیر مایه رو با اب سرد و شکر گذاشت عمل بیاد بعدش کم کم بهش ارد اضافه کرد و یکم نمک و قشنگ ورز داد از اخرم روغن اضافه کرد گذات عمل بیاد خوب دراومد بد نبود