2777
2789
عنوان

دوست داشتنه یا ترحم و دلسوزی...

223 بازدید | 23 پست

من ۲۳ سالمه با یکی ک همسن خودمه آشنا شدییم...خودم قبلا عقد بودم ولی همسرم فوت شد..ایشون قبلا ازدواج کرده دوتا بچه ۴ سال اینا داره ک با مادرشونن...خیلی بهم ابراز علاقه میکنه احترام میزاره ب گفته خودش هرکاری بخاطرم میکنه.‌‌..من نمیدونم حس خودم بهش چیه دوست داشتنه یا ترحم....احساس میکنم یکم سطح خانوادش پایینه اهل تیپ زدن نیس بخاطر من ک بهش گفتم الان یکم ب خودش میرسه 

موندم تووو ی اوضااعی ک نمیدونم چ غلطی کنم 

دوستام میگن ولش کن کیسای خوبی میاد و از این حرفااا

ممنون میشم راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنت کمه برای همچین ازدواجی یعنی ممکنه موردای بهتری هم بیان و اینکه اون بچه ها هم بخشی از این آقا هستن نمیشه یه قسمت جدا دونستشون . بنظرم یکم زمان بده به خودت . 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨

عزیزم سنت برای همچین ازدواجی خیلی کمه 

که گرچه منم که سنم بالاست کسی رو قبول نمیکنم که بچه داشته باشه، از من میشنوی همین امروز کات کن و خودتو و اونو نجات بده که بیشتر از این رابطه طولانی نشه و الکی این ماجرا رو کش نده که اونم اذیت بشه تمومش کن،

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بخدا نمیخوام ته دلتو خالی کنم دارم از تجربه خودم میگم

من مجردم تا حالا تجربه ازدواج نداشتم ۱۸ سالمه با آقایی بودم ک دوتا بچه داشتن کوچیک بودن ک با مادره زندگی میکردن

اقا یدفعه ای میبینه ک نمیتونه بچه هاشو میاره پیش خودش حضانتشونو میگیره منم ک یدفعه ای و با خیال راحت ترک کردن

یکماهه ...اون خیلی میخاد جدیش کنه من میگم نهه بزار یکم همو بشناسیم اولش ک همه چی خیلی گل بلبله ..و ...

بنظرم سنت خیلی کمه خیلی حیفی و کلی موقعیت خوب برات پیش میاد تازه شما مطلقه هم نیستی ک بگیم مثلا جامعه دید خاصی داره 

بنداز دور این مرتیکه فرصت طلب خوش اشتهارو 

فکر کنم کم کم ۱۰ سالم ازت بزرگ تره

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
عزیزم سنت برای همچین ازدواجی خیلی کمه  که گرچه منم که سنم بالاست کسی رو قبول نمیکنم که بچه داش ...

موندمم بخداا

از طرفی نمیخاام باا کسی ک بهم حسی نداره ازدواج کنم 

از یکطرفم بخاطر شرایط و محدودیتاا نمیتونم ب این رابطه ادامه بدم...خودمم فک میکنم بعداا ب بچه هاش حسادت کنم نتونم تحمل کنم

بنظرم سنت خیلی کمه خیلی حیفی و کلی موقعیت خوب برات پیش میاد تازه شما مطلقه هم نیستی ک بگیم مثلا جامع ...

ن همسنیم ‌‌.زود ازدواج کرده ب گفته خودش تو عقد میخاستن جدا شن خانوادش گفنه ازدواج کنید بچه دار بشین خوب میشه میگ بهش حسی ندارم و بهش گفتم

بنظرم به مامانت بگو هر نظری ک داشت همونو انجام بده چون مامانا بهترین حس شیشمو ب طرف دارن و درست از ا ...

مامانم دنبال خوشگل خوشتیپ پولدار دکتر مهندسه صددرصد اینو قبول نمیکنه😂😂

ن همسنیم ‌‌.زود ازدواج کرده ب گفته خودش تو عقد میخاستن جدا شن خانوادش گفنه ازدواج کنید بچه دار بشین ...

بخدا ک طرف منم ب من همینو میگفت میگفت دوس نداشتم از اول ولی بعدش فهمیدم همه حرفاش دروغ بود

بچه اولشو میگیم ناخواسته بوده بچه دومش چی؟

2790
2778
2791
2779
2792