2777
2789

شاید به صلاحت نیس که الآن حل بشه

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در اگر بر تو ببند مرو و صبر کن آنجا .

ز پس صبر تو را بر صدر نشاند.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

دعا و اجابت دعا در دین اصلا چیزی که عموم تصورش می‌کنند نیست.

با استدعای بنده قرار نیست برنامه‌ی الهی دچار تغییر بشه!

با دعا و انابه‌ی من و شما ظرفیت و آمادگی وجود ما برای بهره‌مندی از فیض الهی می‌تونه وسعت پیدا کنه.

مثل اتاقی که پنجره‌ش بزرگ و شفاف‌تر شده و نور خورشید رو بیشتر جذب می‌کنه.

صبوری کن عزیزم خودش انقدر برات قشنگ میچینه ان اشالله که مشکلی پیش نیاد❤️✨

امیدوارم به بهترین طریق ممکن حل بشه

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

آقای قرایتی میگه . مردم میگن چرا خدا میگه مرا بخوانید تا دعایتان را استجابت کنم پس چرا وقتی دعا میکنیم جواب نمیده و ... 

ایشون کلی دلیل گفتند که من. 2 تاش رو میگم 1- وقتی خدا میگه مرا بخوانید یعنی این خواسته رو فقط از خدا بخواهید نه اینکه از همه بخواید و بعد به خدا هم بگید در اصل به خدا ایمان داشته باشید 2- چه بسا این خواسته خوب باشه در نظر شما اما در این خواسته کلی ضرر باشه 3-‌ خواسته معقولی باشه از خدا 

میتونید توی نت سرچ کنید موفق باشید 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

ادعونی استجب بگم

بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا

دلایل خیلی زیادی هست که دعاهای ما مورد قبول حضرت حق قرار نمیگیرد که توضیحش در این مقال نمیگنجد

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است