2777
2789
عنوان

چرا خیانت انقد راحت شده؟؟

91 بازدید | 9 پست

میای تو سایت بخدا نصف بیشتر تاپیک ها در مورد خیانت همسر.

واقعا انقد زیاد شده؟؟

چرا پس کسی از خوشبختی یا عشق به همسرش نمیگه؟

پس من چرا انقد زیاد همسرم رو دوس دارم؟

این همه زوج خوشبخت که اطراف هممون هم هستن.

کاش از عشق و دوست داشتن بیشتر بگیم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه تو زندگی شخصی مشکلاتی دادن.ادم مشکلاتشو نمیاد به دوست و فامیل و اشنا بگه که.ولی اینجا ناشناسه ادم راحت و روراست میتونه حرف بزنه.من به شخصه خیانت ببینم بلندگو دست نمیگیرم جار بزنم که بقیه بفهمن ولی اینجا میگم

منم اینجا خیلی میبینم خیانت  ولی اطرافیانم کلا پسرا زن ذلیلن ( واژه درستی نیست گفتم که مفهوم ب ...

من حس میکنم این خانواده ها موفق تر باشن.

نه که زن سو استفاده کنه ها

ولی خب یه تعادلی هم وجود داشته باشه و زن هم تصمیم گیرنده باشه

من حس میکنم این خانواده ها موفق تر باشن. نه که زن سو استفاده کنه ها ولی خب یه تعادلی هم وجود داشته ...

دقیقا همینطوره هم مالی موفق ترن هم آرامش بیشتری دارن ،خانوما هم حالشون خوبه دل خوشن تو زندگی ،زن خونه ام که خوب باشه بچه ها خوبن و شرایط بهتری دارن ،با آرامش و عشق بزرگ میشن

همه تو زندگی شخصی مشکلاتی دادن.ادم مشکلاتشو نمیاد به دوست و فامیل و اشنا بگه که.ولی اینجا ناشناسه اد ...

اره قبول

و در ازاش نسبت کسایی که از خوبی همسر هم میگن کمه

انگار یاد گرفتیم فقط بدی هارو بگیم