2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😩😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 53 پست

سلام عزیزم خیلییی خوشحال شدم مبارک باشهه انشالله نینی سالم و خوش قدم بدنیا بیاری ب شوهرت گفتی دیگه کی خبرداره

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

سلام عزیزم خیلییی خوشحال شدم مبارک باشهه انشالله نینی سالم و خوش قدم بدنیا بیاری ب شوهرت گفتی دیگه ک ...

فقط به شوهرم گفتم ببین تستم مثبت شده اونم مث من خشکش زد 

الان پشیمونم گفتم همش میگم کاشکی صبر کرده بودم ازمایش میدادم اگه مثبت میشد میگفتم😭😭😭خیلی ناراحتم ک گفتم بهش اگه جواب ازمایش منفی بشه واقعا دیگه نمیتونم دلشو بشکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم میگم شاید وجود کتون تو بدنم باعث مثبت شدن بی بی چک شده😩

چقد برات خوشحالم واقعیه عزیزم .یعنی منم برم رژیم کتو بگیرم خوبه؟مشکلت چی بود باردارنمیشدی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
چقد برات خوشحالم واقعیه عزیزم .یعنی منم برم رژیم کتو بگیرم خوبه؟مشکلت چی بود باردارنمیشدی

ممنونم عزیزم 🥲🥲

والا منکه گرفتم خیلی راضیم از خیلی لحاظ هم خوب وزن کم کردم هم سایز هم تنبلی داشتم خفیف هم اینکه یه مدت سردرد داشتم کلا برطرف شد،دیگه بگم معده درد واسید معدم برطرف شد هم اینکه اصلا دیگه جوش نزدم تا این چند روزه باز جوش زدم

خیلی فایده ها برام داشت

ووااااااااااااااااااای بچه هاااااااااااااااااااااااااااا

جواب آزمایشم اومد😭😭😭😭😭😩😩😩😍😍😍😍😍😍😍وااااااااااااای خدااااااااااااااااااااا

الان پسسسسسسس میفتم 

وای بگید چیکار کنم😭😭😭

وای نکنه بمیرم سکته کنم😭😍😍😍😍😍