2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق نمیدونم که منظورشون از حق خداست یا حضرت علی ولی فکر مینم حضرت علی باشه . 

اينطور نيست

اعتقادات بنيادى اهل حق خيلى پايه اى و گستردست. قائل بودن الوهيت براى حضرت على يا على اللهى ناميدن، توهين به متفكرين اهل حق هست...

سولى جون اگه براتون سواله اهل حق على (ع) رو ذات خدا ميدونن و شبيه مسيحيت، معتقدن خداوند در پيكر حضرت على حلول كرده و بر روى زمين زيسته. يار هم منظور ذات خداونده

اهل حق به تناسخ در معناى انتقال روح بين انسان و حيوان و نبات معتقدن ولى منكر معاد نيستن بلكه معتقدن روح بعد از گردش در ١٠٠١ دون جاودانه ميشه

اينطور نيست اعتقادات بنيادى اهل حق خيلى پايه اى و گستردست. قائل بودن الوهيت براى حضرت على يا على ال ...

اهل حق متاسفانه قایل به حلول هستند.

💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

ولی روستاش خیلییییی خوشگله 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
اعتقادات بنیادیشون چیه ؟ تعریفشو میگی ؟  

نوشتم عزيزم

من با چند نفر اهل حق ارتباط داشتم. مثله معتقدين همه اديان، از تعريفهاى گذرى كه از مسلكشون ميشه ناراحتن

البته خودشون رو مقصرتر ميدونن

ميگن عامه اهل حق از ترس فشارهاى جامعه اعتقاداتشون رو بروز كردن و شكلشو هى تغيير ميدن...

من نیستم ولی مطالعه کردم

اعتقاد به ذات الهی دارن.میگن ذات خدا به صورت ناقص در امام علی و بعد به صورت کامل در سلطان سهاک تجلی یافته.

دیگه نمیدونم بعد اون کجا رفته  البته بعضیا اعتقاد دارن امام علی اینا با امیرالمومنین ما فرق داره،و امام علی رو صرفا جون شیعیان اذیتشون نکنن وارد اعتقاداتشون کردن

بعدم به قیامت اعتقادی ندارن و عشق الهی براشون بدون ترس از جهنم یا امید به بهشته.

به تناسخ اعتقاد دارن،که بعد مرگ ممکنه در غالب یه پروانه یا گوساله یا یه انسان دیگه یه دنیا بیای،و هزار بار به دنیا میای و میمیری