2777
2789
عنوان

قدرت پول

146 بازدید | 13 پست

چند وقت پیش یه خانوم و آقایی میرن بانک زنه روسریش افتاده بوده کارمنده میگه خانوم شما حجاب ندارین ما هم به شما خدمات نمیدیم

زنه و مرده جوش میارن 

دوتا شون زنگ میزنن به خواهر برادراشون میگن بیایبن بانک

به حدی این خانواده ثروتمند هستن که واقعا نمیدونم چجوری توصیف کنم ثروتشون رو

همه اومدن پیش رئیس بانک گفتن میخواییم تمام حسابامونو ببندیم بریم از این بانک

رئیس بانکم به پاشون میفته که خانوم غلط کردم 

خلاصه که قدرت پول

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه جالب😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بانک ها که همه رباخوار و دزدن😂😂😂خیلی بی عدالتی و نامردیه که پول خیلی کارا برای آدم میکنه🫠

تو پول داشته باش هر کاری بخوای ببین هر کاری بخوای میتونی بکنی

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

حالا این نمیدونم واقعیت بوده یا نه

ولی واقعا همینطوره، فقط هم بحث پول نیست، مثلا بنده یه کافه همیشه میرم و مشتری ثابتم، یبار ویترشون بهم گفت لطفا حجابتونو سرتون کنید. منم گفتم اگر نکنم باید برم؟ گفت بله. منم پاشدم برم، مدیریتشون همیشه کنار صندوق هست نباشه هم دید داره، دید دارم میرم گفت خانم فلانی چیشد؟ فکر کنم داشت نگاهمون میکرد. گفتم ویترتون اینطوری بمن گفته. گفت نه این درمورد شما نیست که ببخشیدش تازه وارده مشتریارو نمیشناسه.

منم گفتم مشکلی نیست و رفتم، ولی بعدش منو دیده بود تو همون محدوده باز ازم عذرخواهی کرده بود گفته بود نرید دیگه پشت سرتونو نگاه نکنیدا من کلی بهش تذکر دادم.

هم این، هم یه رستوران میرم برای شاورما، تابه حال کلی هم مشتری براش بردم، همیشه میرم میاد سر میزم گپ میزنیم و دیگه نیازی به اینکه فیش بگیرمو اینا نیست میگه همون همیشگیو ببرید برای خانم، خیلی ادم خوبین زن و شوهر کلا اونجان، بعد تذکر حجاب میدن یه مواقعی به خانومایی مثل من، ولی تابه حال بمن چیزی نگفتن. راستش من اصلا جاهایی که تذکر حجاب به زنهای دیگه بدن نمیرمو مشتری ثابتشم نمیشم عمرا، ولی این شاورماهاش واقعا خوبه نمیتونم تغییر بدم. خلاصه، این پارتی بازیا وجود داره

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

حالا این نمیدونم واقعیت بوده یا نه ولی واقعا همینطوره، فقط هم بحث پول نیست، مثلا بنده یه کافه همیشه ...

خب دیگه نباید این تبعیض ها و پارتی ها بازی ها وجود داشته باشه، قانون یا برای همه هست یا هیچکس

وگرنه هرج و مرج میشه

خب دیگه نباید این تبعیض ها و پارتی ها بازی ها وجود داشته باشه، قانون یا برای همه هست یا هیچکس وگرنه ...

عزیزم اخه اینم یه قانون خیلی چرتیه که نه خود طرف بهش اعتقاد داره نه مشتری، فقط واسه اماکن هستش که مجبورن گیر بدن به مشتریا. دیگه وقتی یه سری مشتریا میدونن طرف اهل حجاب نیست و مشتری ثابته هربار سفارشای رقم بالا میده یا دست دوست و اشناشم میگیره میاره، برای اینکه از دستش ندن بهش چیزی نمیگن و میگن حالا این یدونه رو بیخیال

عزیزم اخه اینم یه قانون خیلی چرتیه که نه خود طرف بهش اعتقاد داره نه مشتری، فقط واسه اماکن هستش که مج ...

خب الان شما فکر میکنی چون مشتری ثابتی حق داری که بهت نگن؟ 

اونی که برای بار اول میاد هم شاید بخواد مشتری ثابت بشه! 

حق ندارن بهش بگن

اگر قانون بنظر شما یا اونا چرته، به هیچکس نگن پس 

خب الان شما فکر میکنی چون مشتری ثابتی حق داری که بهت نگن؟  اونی که برای بار اول میاد هم شاید ب ...

درستش اینه به هیچکس نگن.

عزیزم من نگفتم حق خودم میدونم بهم بگن یا نگن، چون همونطور که خوندی هم وقتی جایی که چندساله مشتری ثابتشم بهم تذکر داد گفتم اگه سرم نکنم باید برم؟ گفت بله. منم گفتم باشه و پاشدم رفتم، بحث نکردم باهاشون که من مشتری ثابتتونم چرا بهم اینو گفتید که.

شما چرا دنبال پاچه گرفتنی خانم درکت نمیکنم 😄 خیلی عصبانی ای

بله منم گفتم که کلا من از جاهایی که به زنهای دیگم تذکر میدن خوشم نمیاد و معمولا مشتریشون نمیشم، چون نباید بگن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز