حالا این نمیدونم واقعیت بوده یا نه
ولی واقعا همینطوره، فقط هم بحث پول نیست، مثلا بنده یه کافه همیشه میرم و مشتری ثابتم، یبار ویترشون بهم گفت لطفا حجابتونو سرتون کنید. منم گفتم اگر نکنم باید برم؟ گفت بله. منم پاشدم برم، مدیریتشون همیشه کنار صندوق هست نباشه هم دید داره، دید دارم میرم گفت خانم فلانی چیشد؟ فکر کنم داشت نگاهمون میکرد. گفتم ویترتون اینطوری بمن گفته. گفت نه این درمورد شما نیست که ببخشیدش تازه وارده مشتریارو نمیشناسه.
منم گفتم مشکلی نیست و رفتم، ولی بعدش منو دیده بود تو همون محدوده باز ازم عذرخواهی کرده بود گفته بود نرید دیگه پشت سرتونو نگاه نکنیدا من کلی بهش تذکر دادم.
هم این، هم یه رستوران میرم برای شاورما، تابه حال کلی هم مشتری براش بردم، همیشه میرم میاد سر میزم گپ میزنیم و دیگه نیازی به اینکه فیش بگیرمو اینا نیست میگه همون همیشگیو ببرید برای خانم، خیلی ادم خوبین زن و شوهر کلا اونجان، بعد تذکر حجاب میدن یه مواقعی به خانومایی مثل من، ولی تابه حال بمن چیزی نگفتن. راستش من اصلا جاهایی که تذکر حجاب به زنهای دیگه بدن نمیرمو مشتری ثابتشم نمیشم عمرا، ولی این شاورماهاش واقعا خوبه نمیتونم تغییر بدم. خلاصه، این پارتی بازیا وجود داره