2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چای سبز قهوه ،دارچین تو چای یا غذا ،قرصام هستن ولی خب عوارض دارن دیگ

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
قهوه میخرم ولی خب کافئین داره خوب نیست زیاد  ولی چایی سبز شنیدم  نتیجه گرفتی؟؟؟؟

انچنانی که بگم عااااا واو اشتهام صفر شده نه دروع چرا ولی در حد ۴۰ در صد اره تاثیر داشته

همسایم سرزد نزدم لبخند..لول کردم نفسم تنگ تر شد...گفت اوکیی؟ گفتم خستم!

بعد از ظهر شیر و پودر بادوم و هل بجوشون با عسل بخور 

با ناهار هم دمنوش شنبلیله برگاشو بجوشون 

شامم دیر تر از ۷ نخور اونم غذای نونی حجم کم اگر بعدش گرسنه شدی یکی دوتا خرما با گردو  بیشتر نه 

یه اپلیکیشنم دانلود کن هر روز با نهایت بیست دقیقه ورزش که بهت میده نهایت ۱۰۰ کالری بسوزون ایشالا لاغر میشی 

برای من فقط و فقط و فقط قهوه . اگه صبح قهوه بخورم اشتها م کم میشه اگه نخورم واااای تا شب مثل گاو میخورم . ۴۲کیلو کم کردم . حتی تو سفر هم قهوه میبرم . اسپرسو الان دیگه دو شات برام خوبه . اما اولا فشارم میوفتاد .موفق باشی

آخه میگن قهوه اعتیاد اوره خوبم نیست

بالاخره یا باید  بین عوارض چاقی و تنبلی تخمدان و نازایی و سکته قلبی و ظاهر زشت و .... و عادت به قهوه یکی رو انتخاب کرد . همه اروپایی ها روزی کلی قهوه میخورن و عادت دارن و همه ایرانی ها به چای عادت دارن .... چی شده مگه .... اعتیاد .....!!!!!!!!!!!