2777
2789
عنوان

توجه بقیه

42 بازدید | 5 پست

تا حالا به این فک کردین چرا انقد محتاج توجه بقیه ایم؟ چرا اگر تایید نشیم آسیب می بینیم؟ و اگر این تایید نشدن از طرف اعضای خانواده باشه تاثیر خیلی بدتری میذاره؟

برام هیچ اهمیتی بقیه ندارن ۶ ساله همه رو حذف کردم مامانم اگه خودش زنگ بزنه باهاش حرف میزنم در غیر اینصورت حتی ماه‌ها زنگ نمیزنم

چه اهمیتی دارن آخه ولشون کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

برام هیچ اهمیتی بقیه ندارن ۶ ساله همه رو حذف کردم مامانم اگه خودش زنگ بزنه باهاش حرف میزنم در غیر ای ...

منم دارم همین کارو می کنم و خیلیا رو که با نظرای سمیشون آزارم دادن رو حذف کردم. اما ناخودآگاه ترسیدم. چند نفر دیگه رو باید حذف کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دارم همین کارو می کنم و خیلیا رو که با نظرای سمیشون آزارم دادن رو حذف کردم. اما ناخودآگاه ترسیدم ...

بآور کن بعدش انقد راحت میشه زندگیت اصلا حتی بهشون فکر نکن من الان ۶ سال بیشتره عمه دایی خاله و عموم ندیدم اوایل باز پشت سرم حرف بود الان نه دیگه اصلا فهمیدن هیچ اهمیتی برام ندارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

بآور کن بعدش انقد راحت میشه زندگیت اصلا حتی بهشون فکر نکن من الان ۶ سال بیشتره عمه دایی خاله و عموم ...

دقیقا. چه اهمیتی دارن. آدم باید خودش برای خودش مهم باشه. وقتی انقد محتاج توجه بقیه باشیم یعنی برای خودمون ارزش قائل نیستیم. کی به کسی توجه می کنه که خودش برای خودش ارزش و احترام قائل نیست؟ امروز رفتم جلوی اینه و به خودم یادآوری کردم کی بودم و این مدت با این نیازها چه بلاهایی سر خودم آوردم. بسه. میخوام برای خودم ارزش قایل باشم بدون نیازمندی به توجه بقیه. میخوام از درون پر بشم تا هیچ بی توجهی بیرونی ای خردم نکنه.