2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه به نظرم 

دوست داشتی بیا از ما شلوار راحتی بخر   

دختر خوشگلم ایشالله تا سال 1405 بیای بغلم ... بگو امین لطفا...فروش شلوار راحتی https://www.ninisite.com/discussion/topic/13554898/%d8%b4%d9%84%d9%88%d8%a7%d8%b1-%d8%b1%d8%a7%d8%ad%d8%aa%db%8c
2803

به نظرم پول بده اسی 

یه سوال پسر منم باید بره پیش دبستانی میشه بگی چیکار میکنن؟ برنامه پیش دبستانی چیه؟چیا یاد میدن؟

من آن کاربرمغرورم که میمیرم ز بی عکسی ، ولی بامنت و خاری پی بزبز نمیگردم😁
2804

کارت هدیه بنظرم بهتره.منم پسرم پیشدبستانیه و پول جمع شد تا تبدیل بشه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
آخه میدونی چیه کادو بازکردنی یه لذتی میده و اینکه یادگاری میشه ...

میدونی به اینم فک کن شاید خوششون نیاد و همونو به یکی دیگه کادو بدن یا ...

من آن کاربرمغرورم که میمیرم ز بی عکسی ، ولی بامنت و خاری پی بزبز نمیگردم😁
نمیشه نخریم؟تواین اوضاع اقتصادی اینم شده ی هزینه

کسی انتظار ندارع اینم ب رسم عادته وگرنه اجبار نیست بندگان خدا ک نگفتن کادو بیارین

الان مهد داداشم چون چندنفر هستن خیلی نیاز دارن بابام ب اونام میده با اینک مربی نیستن

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍
2805
2801