اولش بگم که تاپیک های قبلی من به هیچ عنوان به کسی مربوط نمیشه هرکس میاد اینجا ک راهنمایی بگیره نه سرکوفت بشنوه نمیتونی راهنمایی کنی لطفا نیا تاپیک ..خانوما تاپیک قبلم هست تو عقدم بعد حامله شدم دوماه دیگه عروسیمه .. الان چهارهفتمه.. خانوما شوهرم به هیچ عنوان راضی به سقط نیس خانوادشم میگن عروسی کنید.. ولی مامان من راضی نیست میگه منو سرافکنده کردی ابروم بردی.. من الان خونه نامزدم هستم مامانم میگه بیا خونه خودمون تا ببرمت دکتر بندازی.. منم میترسم برم شوهرم بعدا بفهمه وای اگه بفهمه سقط کردم قیامت به پا میکنه و مطمئنم بعدشم میشه طلاق الان بین دوراهی گیر کردم نمیدونم به حرف نامزدم و خانوادش بچمو نگه دارم و عروسی بگیریم یا به حرف مامانم برم بندازم تو رو خدا بگین چه غلطی کنم ..
مامانت رو راضی کن، هفته ات کمه بدون اینکه کسی بفهمه برو سر خونه زندگیت حالا یا یه مراسم کوچیکه بگیر یا هم به بقیه بگو رفتیم ماه عسل و برو آتلیه و چندتا عکس بگیر.
لازم نیست کسی بدونه که باعث سرافکندگی بشی.
آهای خوش اندامها سلام. گروه بنفش من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۶۹.۵____۶۸.۸____۶۷.۴_____۶۷.۱___۶۶.۱___۶۵.۷_____۶۴.۹ هدف اول:65هدف دوم:60 هدف نهایی:55 تاریخ شروع رژیم140۱/۱۱/۰۱زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
معلومه که مادرت اشتباه میکنه و باید به حرف همسرت گوش کنی
من اگه جای شوهرت باشم و همسرم بچه رو سقط کنه ،برای بقیه زندگیم بهش اعتماد نمیکنم و جدا میشم
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
دوتا از دختر خاله هام توی عقد حامله شدن زود عروسی کردن چه اشکالی داره؟ یکی عین من توی حسرته مامانم ...
شوهرم خوبه ینی خوبیاش بیشتر از بدیاشه .. اوایل جنگ و دعوا زیاد داشتیم ولی الان نه انقدم ذوق داره و بهم میرسه برادرشوهرام میگن عروسی کنید کار خلاف شرع نکردید مامانم هم اینجور راستش من نمیخوام شوهرم و از دست بدم سابقه افسردگی هم داشتم میتزسم بعد سقط دوباره افسرده بشم
عروس درسته حق هر دختریه ولی دوماه دیگه این خانم بچش ۴ماهشه و شکمش میاد جلو ...بچه دیگه تو شکمه اونوقت لباس عروس بخواد بپوشه جوری ک همه نفهمن بخواد محکم لباسو ببندن ک ظلمه در حق بچه اصلا جور در نمیاد...الا الان عروسی بگیره ک هنوز بچه پایینه نیومدع بالا