2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی به المان بکنم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 25 پست
قطعا مهاجرت میکردم

شما راهی ندارید جلو پای من بزارید که بتونم خانواده رو قانع کنم که مهاجرت بهتره؟ چون اصلا حرفم براشون مهم نیست و میگن تو رویا پردازی و اینکه میگن نقدو ول نکنم نسیه رو بچسبم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
شما راهی ندارید جلو پای من بزارید که بتونم خانواده رو قانع کنم که مهاجرت بهتره؟ چون اصلا حرفم براشون ...

زبان آلمانی بخون مدرک زبان بگیر وقتی مدرک بگیزی میفهمن مصمم هستی بعدش رضایت میدن

اما سر جات بشینی حرف بزنی کسی جدی ات نمیگیره

نه منظورم قبل رفتن بود گلا هدفم از پرسیدن این سوال دونستن وضع مالی برای مهاجرته

زبان المانی سخته و کلاس خصوصی گرفته بودن هردو حقوقاشون میرفت ،بعد جوری رفتن که چون پرستار بودن هزینه زبان و پول بلیط بهشون پس دادن وقتی رفتن المان

2804
من خیلی برام همه چی بد شده از یه طرف خانواده منو دست کم میگیرن و میگن برو سپاه استخدام شو و من واقعا ...

یه سال خوب وقت بزار ودرس بخون 

تو رشته ریاضی 

اگه رتبه ات خوب طد و به دانشگاه های بالادستی خورد کا عالیه 

بعد از لیسانس 

درخواست مهاجرت و وووومیدی

تو این مملکت هر از گاهی یه موج ایجاد میشه. موج سیمکارت خریدن فروختن، موج وام خوداشتغالی گرفتن، موج قلمچی رفتن و کنکور دادن، موج بچه زاییدن، موج انقلاب کردن، موج رفتن تو بورس، و موجهای دیگه..... الانم موج مهاجرت راه افتاده. 

هرکسم با این موجها حرکت کرده اخرش چیزی نصیبش نشده.‌ 

با موج حرکت نکن هیچوقت . 

اگرم میخوای مهاجرت کنی یه کشور درست درمون تر در حال رشد پیدا کن. اروپا و امریکا و کانادا سی سال پیش خوب بودن برای مهاجرت نه الان که کلی افریقایی و هندی ریخته اونجا ها. 

الان مثلا عمان در حاله رشده و اشباع نشده.