2777
2789
عنوان

فامیل خبر چین

104 بازدید | 11 پست

فامیلمون مدرسه اش با دختر من یکیه . بعد من چون شوهرم خسیسه مجبورم یه چیزی که مثلا ۷۰ تونن از مدرسه میگیرن بگم صد تومن . بعد دیشب شوهرم اومده میگه من همه چیو میدونم . مدرسه یه چیزی میخاد تو یه برابرشو از من میگیری 

اینم بگم اصلا ادم ولخرجی نیستم تو خونه چیزایی که نیاز هست رو میخرم شوهرم میگه همونارو نخر 

یعنی کلا من تو این زندگی هیچ حقی ندارم  هیچ حقی 

بعدا بهم میگن چرا از زندگی نا امیدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خودش کامل خرید خونه رو میکنه باهاش صادق باش

من مادرم مریضه شوهرمم خسیسه . من اینهمه به خوانواده اش میرسم خونشونو تمیز میکنم شوهرم خودش میرسه گوشت برنج میخره واسشون تاحالا من هیچ شکایتی نکردم . ولی من واسه مادرم که مریضه یه کیلو میوه خریدنی ناراحت میشه ده ساله باهاش زندگی میکنم میدونم که دوست نداره زیر بارم نمیره منم مجبورم بزنم از همه چی . بچه مدرسه ای دارم نمیتونم برم سرکار . کارایه منو وظیفه میدونه ولی خودش هیچ وظیفه ای در قبال خوانواده من نداره

من مادرم مریضه شوهرمم خسیسه . من اینهمه به خوانواده اش میرسم خونشونو تمیز میکنم شوهرم خودش میرسه گوش ...

عزیزم درامد از خودشه شما باید راضیش کنی وگرنه این پولی که خرج مادرتون میکنی حلال نیست

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜