2777
2789

هی خواهر 

سر همین از موهام بدم میاد

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک مو بزن

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
هی خواهر  سر همین از موهام بدم میاد

عزیزم معمولا کسی مثل من موهاش فره وز هم هست

شامپو و ماسک موی بعد حمام مخصوص موهاتون بگیرین

الان همه ازز خداشونه موهاشون فر باشه

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
عزیزم معمولا کسی مثل من موهاش فره وز هم هست شامپو و ماسک موی بعد حمام مخصوص موهاتون بگیرین الان هم ...

اون فرشون درست حسابیه نه مسه من😭

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

اون فرشون درست حسابیه نه مسه من😭

منم فرم مجعده

فکر میکنی

بهش برس

منم قبلا مثل شماها بدم میومد میخواستم کراتین کنم ولی از موهام مراقبت کردم و عشق میکنم ار فر فریشون

همه فامیل میگن موهات و با ما عوض کن

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
میگن ریزش مو میاره بخاطر همین کراتین نمی کنم

کاملا درسته 

دیگه مو هیچ حالتی نمیگیره

نکنیااااااااا

مو طبیعی هیچوقت نمیشه کاملا تغییر داد

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."