یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانیکه شما به موضوع تسلط دارید ولی گویندهای نادان با ژستی دانشمندگونه پر حرفی میکند! و شما سخنگفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده میکنی و این روشِ شخصیتهای رشدیافته میباشد.
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍
راز ناپدید شدن دختر مبتلا به اوتیسم در اصفهان فاش شد. مادر این دختر اعتراف کرده ، دایانا را به یک باغ متروکه در خارج از شهر برده و با چاقو او را کشته. بعد هم جسدش را آتش زده و با انتشار آگهی ناپدید شدن دایانا، دنبال صحنه سازی بود😐😔
🆔 @GizmizTel 💯
به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
بچه اوتیسم بوده حتما از نگهداریش خسته بوده هرچند که اصلا دلیل نمیشه طفلک و بکشه
هیچقت حس مادری رو نباید نادیده گرفت حتی اگه بچش فلج باشه حتی بدتر از اوتیسم بوده باشه یه مادر واقعی دلش نمیاد خار تو پای بچه ش بره اونایی که اینجورن مادر واقعی نیستن 😓
الهم صلی علی محمد وآل محمد خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون الهی آمین یارب العالمین 💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15 من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍