مرخصی نمیتونم بگیرم باید شرکت باشم، ولی یه حالت نا اروم و بی قراری دارم، اعصاب اینجا بودنو ندارم، کلافه ام؛ نمیدونم چمه؟ اینجور وقتا چکار میکنید؟ سرم خلوته ازونور ذهنم مشغوله
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من زمان خلوت زیاد دارم نی نی سایت میام فیلم میبینم موسیقی گوش میدم . همکارم خیلی تو زندگی اش طفلی مشکل داره همش ا زمشکلات اش میگه حالم گاهی به هم میخوره
قهوه رو خوردم بهتر شدم ولی نه خیلی، تقریبا 12 روز مونده اگه اشتباه نکنم، ینی برای اونه؟
شاید
یه شکلات تلخ هم بزار تو دهنت ی موزیک اروم ارامش بخش با صدای کم پخش کن و اگه میز کار داری شروع کن ب مرتب کردن و چک کردنش سرت گرم شه اگه سرت شلوغ نیست
درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....