هییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3688 عنوان برا ژل زدن قشنگتر شدنش ربطی به فرم اولیه لب داره درسته؟ 126 بازدید | 13 پست اخه بعضیا مثلا بالای لبشون هیچ زاویه ای نداره . فک میکنم اونکه لبش زاویه مناسب داره قشنگتر میشه . با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏 1403/02/10 | 09:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 14502 صد درصدبرای هر عملی زیبایی باید زمینه اش از قبل داشته باشی که نتیجه مطلوب و دلخواهت بده 😐🤷🏻♀️
هییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3688 منم اینطور فکر میکنم کلا بیس چهره مهمه لبامو تاتو لب زدم ورم کرده هیلی قشنگ شده هر کی میبینه فک میکنه ژل زدم 😁 وااای کو تا یکماه دیگه صبر کردن برا ژل 😒 با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
14mah عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 7726 لبامو تاتو لب زدم ورم کرده هیلی قشنگ شده هر کی میبینه فک میکنه ژل زدم 😁 وااای کو تا یکماه دیگه صبر ... مبارک باشهچه مدت هست که شیدینگ کردی خانم؟حالت طبیعی لب خودت چجوری هست؟ من لبام پر و نسبتا بزرگه دوست دارم با ژل بهش فرم بدم اما از طرفی هم نیترسم خیلی بزرگ بشه،برای همین میترسم
هییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3688 مبارک باشه چه مدت هست که شیدینگ کردی خانم؟ حالت طبیعی لب خودت چجوری هست؟ من لبام پر و نسبتا ... سلامت باشید . اواخر اسفند زدم باز پریروز ترمیم کردم . هستی عکسشو بذارم با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3688 مبارک باشه چه مدت هست که شیدینگ کردی خانم؟ حالت طبیعی لب خودت چجوری هست؟ من لبام پر و نسبتا ... منم میخوام فرم بده چون لب خودم متوسطه نمیخوام خیلی بزرگ بشه یکم لب بالاییم کوچکتره از پایینی الان ک ورم کرده عالی شده با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
14mah عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 7726 سلامت باشید . اواخر اسفند زدم باز پریروز ترمیم کردم . هستی عکسشو بذارم اره عزیزم ذاشتی لایک کندقیقا لب بالایی منم همینطوره میترسم بخوره تو پرم
هییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3688 اره عزیزم ذاشتی لایک کن دقیقا لب بالایی منم همینطوره میترسم بخوره تو پرم هستی الان با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3688 درد داشت؟ دفعه اول خودم دوبار بی حسی زدم یه بارم ارایشگر خوب بود . دفعه دوم یکبار فقط زد . وای افتضاح بود دردش😑 با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هییییییچ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3688 من فقط از دردش میترسم ارزششو داره . قبلش با زایلاپی سه بار هر بار به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بی حسی رو بزنید دردش قابل تحمله با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏