2777
2789
عنوان

گوش درد . کمک کنید خواهش میکنم

153 بازدید | 18 پست

پسرم ۱۲ سالشه گوشش ورم کرده چند روزه درد شدید داره چند بار بردم دکتر فقط استامینوفن میدن و یهدقطه هم دادن امپول میزنه نصف روز خوبه فقط . شما تجربه ای دارید برای درد گوش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ازیترومایسین میخوره . ببرمش متخصص حتما ممنونم

متخصص کودکان هم ببری خوبه. چون احتمالا عفونت کرده و با آنتی بیوتیک‌هایی مثل کوآموکسی کلاو برطرف میشه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
رب عناب تمام عفونت گوش گلو لوزه سینه سینوس  همه رو میبره پسرم ویروس یا سرمابخوره دورازجونش فقط ...

رب عناب حالا ازکجا بیاریم .تهران اصلا اینجور چیزا پیدا نمیشه .. عطاریها هم ندارن

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
رب عناب حالا ازکجا بیاریم .تهران اصلا اینجور چیزا پیدا نمیشه .. عطاریها هم ندارن

فقط از اشناهاپرس و جوکنی تو شهرستان کی باغشو داره برات تازشو بفرسته من ازنمایشگاه روستایی گرفتم از سه جا فقط یکیش تازه بود البته به این دکترگیاهی که میرم و دستور رب عناب و گفته نشون دادم گفت دوتاش کهنه اس انداختن ولی شانسی کارت زنه رو گرفتم خواستم بفرسته چون منم تهران کسی نبود برام بیاره یا اهمیت نمیدن 

پیدانکردی خواستی شماره اشو بگم البته تا یکسال تازه حساب میشه بگو ازنمایشگاه روستایی خریدی بازم میخوای اینطوری برای مشتری مداری ی وقت کهنه و تازه قاطی نفرسته هرچندمنم تموم کردم اولین باره سفارش پستی میدم کمی سخت اعتمادمیکنم ولی چاره ندارم شوهرمم بیخیاله از فامیلهای شاهرودش پیگیری نمیکنه