delborideh مدیر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 عنوان بی بی چکم مثبت هس یاکاذبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست اولی از چپ روز موعد دومی صبح فردای موعد وسومی هم مارک دیگه شب فردای موعد،شهرمون آزمایشگاه نداره،فعلا نمیتونم برم،باورم نمیشه چون همسرم مشکل داره قرار بود برم آی یو آی این ماه بعد ۶ماه اولین باره هاله میندازه،روز موعد باید خط پررنگ باشه؟یاهاله؟ 1403/02/10 | 07:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9896 سلام بتا۲۶بود بادوروز تاخیر دکتر گفت دوروز دیگه باید تکرار کنم ان شاالله که مثبت بشه توکل کن به خدا هرچی خیره 🩷🩷 لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 ان شاالله که مثبت بشه توکل کن به خدا هرچی خیره 🩷🩷 التماس دعا
janane عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 18362 سلام بتا۲۶بود بادوروز تاخیر دکتر گفت آزمایش وتکرار کن باید دوبرابر شه عریزم😍😍انشاالله همینطور بخوبی پیش بره استرس نداشته باش اصلا چون نطفه تازه تشکیل شده
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 عریزم😍😍انشاالله همینطور بخوبی پیش بره استرس نداشته باش اصلا چون نطفه تازه تشکیل شده نمیدونم که امید ندارم دوسال پیشم با۱۰روز تاخیر بتام ۲۷۸بود بعد تکرار کردم تا۸۰۰رفت وقتی هفته شش کیسه دفرمه شد وسقط شد
janane عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 18362 نمیدونم که امید ندارم دوسال پیشم با۱۰روز تاخیر بتام ۲۷۸بود بعد تکرار کردم تا۸۰۰رفت وقتی هفته شش کیسه ... نه انشاالله همه چی به خوبی پیش میره انرژی منفی نده صدقه بده
delborideh مدیر استارتر عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 605 نه انشاالله همه چی به خوبی پیش میره انرژی منفی نده صدقه بده دعام کن توروخدا