2777
2789
عنوان

حمایت مالی میکنم

248 بازدید | 31 پست

سلام من به نامزدم(رلم)خانواده هامون اطلاع دارن ازدواجی ماهی ۶ میلیون میدم ولی مثل اینکه خیلی توقعاتش بالاست داره آزارم میده با قانع نبودنش گیر داده از تابستون میره سرکار منم مخالفت کردم گفتم هیچ جوره قبول نمیکنم بهش گفتم اگه بری باهات متفاوت رفتار میکنم چون هم محبت عاطفی میکنم و هم مالی به جز این پول هر چی بخواد جدا براش میخرم بدون اینکه پولی خرج کنه منم غرور دارم اینکارش بهم بی احترامیه کارشم میخواد بره رستورانه میگه ماهی ۱۰ تا ۱۵ میدن آخه تو این مملکت کجا اینقدر میدن اونم شهر کوچیک هیچ جوره نمیتونم قبول کنم به نظرتون حق با کیه؟

بزار بره کار کنه یه مدت کار کنه حساب کار دستش میاد توقعش تنظیم میشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خیلی با مرامی من ۳ ساله شوهرمه ۱ گرون تا حالا بهم پول نداده نفقه هم نمی ده 🙃

یکی مثل من بدبخت ک ۱ گرون هم خرج ندارم 

یکی مثل اون خوشبخت ک رلش ماهی ۶ میلیون بهش پول میده 

من اصلا پولکی نیستم و نمی خوامم شوهرم بهم پول بده فقط خیانت کردناشو دوروغاشو بزاره زمین کافیه برام :)

انشالله ب توافق میرسین یکم کوتاه بیاین ایشونم یکم کوتاه بیاد صد در صد حل میشه مشکل 

متأهل💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی با مرامی من ۳ ساله شوهرمه ۱ گرون تا حالا بهم پول نداده نفقه هم نمی ده 🙃 یکی مثل من بدبخت ک ۱ ...

همین چیزارو میبینم اعصابم بیشتر خراب میشه قدر هیچیو نمیدونه چشمش انگار سیرمونی نداره خونه دارم ماشین دارم زمین و باغ دارم ولی اینکارا رو میکنه حالم داره بهم میخوره نمیدونم چیکار باید بکنم دلم میخواد ترکش کنم چون نمیتونم با اینجور افراد کنار بیام

ماهی ۱۰_۱۵؟؟؟؟؟اونم رستوران؟؟؟؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
۱ ساله تو این یه سال هیچی از دوست داشتن و حمایت عاطفی و مالی کم نذاشتم هیچی ولی کاری میکنه که دارم ح ...

اگه اهل خیانت او این حرفا نیست باهاش کنار بیا خواهرانه میگم بهت 

بخدا الان کمتر کسی دل و چشم پاکه چه پسر چه دختر دیدیم ک میگم اگه دختر خوبیه دلش چشمش پاکه فقط تورومیخاد از دستش نده :)

متأهل💍
اگه اهل خیانت او این حرفا نیست باهاش کنار بیا خواهرانه میگم بهت  بخدا الان کمتر کسی دل و چشم پ ...

تا حالا که چیزی ازش ندیدم ولی با این جامعه ای که دیدم نمیتونم هیچ جوره ۱۰۰ درصد به کسی اعتماد کنم چون اوضاع خیلی خیته

تا حالا که چیزی ازش ندیدم ولی با این جامعه ای که دیدم نمیتونم هیچ جوره ۱۰۰ درصد به کسی اعتماد کنم چو ...

هیچکس به هیچکس اعتماد نداره ولی میگی چیزی ندیدی این خودش خوبه 

باهاش کنار بیا دوسش داشته باش و حمایتش کن الان شاید چون تو ی خونه نیستین دوستین قدرتو نمی دونه برین زیر ی سقف اونم درست میشه

متأهل💍
آره زیادی با صاحب کارش جلوم گرم میگیره دارم کم کم دیوانه میشم من به هیشکی بدی نکردم چرا همش آدم نادر ...

باهاش اتمام حجت کن و فقط لب و دهن نباش،بزار ازت حساب ببره،من با کار کردن خانم مشکلی ندارم خودمم از ۱۷سالگی کار کردم ،ولی مرد خیلی زود محیط خوب از بد رو تشخیص میده حتی معنی نگاه های آقایون رو می‌فهمه که صاحبکارش نرماله و حد و حدود می‌شناسه یا نه ....باهاش حرف بزن و قاطع برخورد کن ...شیش تومن شما میدی می‌تونه هم به لباسش برسه هم آرایشگاه هم پس انداز کنه ....اگه از الان نتونی جلوش رو بگیری و بفهمونی قصدت محدود کردنش نیست ،فردا پس فردا(کیس ازدواجی هست میگین) باهاش به مشکل برمیخوری اونم بعد اینهمه هزینه کردن .

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)