2777
2789
عنوان

خواهرم بعد ۷سال اومده میگه ..

217 بازدید | 12 پست

خواهرم ماما هست و ازدواج کرده به یه پسری که یه مغازه کتاب فروشی داره باغ دارن یه مزرعه کوچیک شتر مرغم تازه زده  همیشه دلش می خواد شوهرش کارمند باشه هعی  براش آزمون استخدامی ثبت نام میکنه 

امروز زنگ زده میگه همکارم ازدواج کرده به یه دندون پزشک انگار منم پتانسیل اینو داشتم که شوهرمون کارمند بشه  از عصری تاحالا حرفش رو مخمه خونه ماشین  همچی پسر داره دیگه چشه چشم و دل پاکم هست من نمیدونم چشه دیگه این واقعا حرفش رو مخمه منم لیسانس دارم و دوستام شوهراشون    پزشک بودن  میکانیک بودن کارخونه دار بودن هیچ وقت هم این چیزا مهم نبوده برام 

نمیدونم چرا خیلی رو مخمه چیکار کنم 

دست خودش نیست درد و دل کرده راست گفته هر چی باشه دوتا آدم همکار یا تحصیل کرده بیشتر همو درک میکنن منم ازدواج اولم اینجوری بودم جدا شدم با یه دکتر و باسواد ازدواج کردم چون هیچ وقت دلم راحت نبود

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودش نیست درد و دل کرده راست گفته هر چی باشه دوتا آدم همکار یا تحصیل کرده بیشتر همو درک میکنن من ...

خب آخه همون موقعه تصمیم میگرفت الان با وجود بچه خب خیلی حرفه اینقدر جامعه بد شده که آدم درست باید پیدا کنی 

خب آخه همون موقعه تصمیم میگرفت الان با وجود بچه خب خیلی حرفه اینقدر جامعه بد شده که آدم درست باید پی ...

نمیدونم عزیزم اونم دل داره من معتقدم هر آدمی یه چیزی که به دلش بیاد همونم براش اتفاق می‌افته زمانیکه من ازدواج اجباری داشتم با یه آدم اشتباه تو دلم بود که این زندگی بی عشق با یه بیسواد نفهم حقم نیست از خدا یه زندگی میخواستم که الان دارم البته من سنم کم بود و یکماه باشوهر اولم زندگی کردم اینکه خواهرت بچه داره سخته

چرا ؟من نمیگم نداشته باشه میگم وقتی ۷سال زندگی کردی بچه داری دیگه باید به زندگیت دلگرم بشی 

خب چون تحصیلات پزشک خیلی بالاتر از ماما هست غالبا طرف وقتی پزشک باشه با رشته های پایین تر ازدواج نمیکنه چون تو یک محیط کارن انگار باید با هم تراز خودشون ازدواج کنن

و اینکه درست میگید 

خواهرتون وسواس فکری نداره؟

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
نمیدونم عزیزم اونم دل داره من معتقدم هر آدمی یه چیزی که به دلش بیاد همونم براش اتفاق می‌افته زمانیکه ...

اره ولی آدما خودشون انتخاب میکنن دیگه اون زمان دانشجو سال آخر بود الان دوستیم داره شوهرش صرفا مغازه داره وای همیشه خودشو با اونایی که کارمنده سوهراشون مقایسه میکنه در حالی که شوهرش پولداره خدایی 

خب چون تحصیلات پزشک خیلی بالاتر از ماما هست غالبا طرف وقتی پزشک باشه با رشته های پایین تر ازدواج نمی ...

نه زیاد حرفتونو قبول ندارم دوست خودم لیسانس ریاضی داره تو خونه هست شوهرشم پزشک 

همین وسواس فکری به نظرم نه؟

نه زیاد حرفتونو قبول ندارم دوست خودم لیسانس ریاضی داره تو خونه هست شوهرشم پزشک  همین وسواس فکر ...

درسته منم دیدم ازدواج دکتر با لیسانسه رو 

اما ماما و پزشک چون تو یک محیط کاری هستن فرق میکنه و غالبا ترجیحشون اینه که اگر میخوان با کادر درمان ازدواج کنن  طرفشون پزشک باشه

و من خط آخرتون رو متوجه نشدم😅

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
درسته منم دیدم ازدواج دکتر با لیسانسه رو  اما ماما و پزشک چون تو یک محیط کاری هستن فرق میکنه و ...

اوکی درست گفتم  به نظرت این رفتار خواهرم همون وسواس فکری؟؟